Részidős Alkalmazott Etika Mesterdiploma Nyugat-Európa

Részidős Alkalmazott Etika Mester Áttekintése Nyugat-Európa 2019

Alkalmazott Etika

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Alkalmazott etika tanulmányozása kérdések köz- és magánéletben vonatkozó etikai kölcsönhatások. Sok fókuszált szakirányokon belül alkalmazott etika, mint például az üzleti etika, orvosi etika és a nemzetközi etika.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Alkalmazott Etika Egyetemi Tanulmányok Nyugat-Európa 2019

Mutass többet

Mester fokozatot etika és a demokrácia

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 1 év September 2019 Spanyolország Castellón de la Plana

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia. [+]

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia. Különösen, korszerű ismereteket az üzleti etika és a demokratikus elmélet. Ez a mester kapcsolata van az inter-egyetemi doktori program Etikai és Demokrácia ahonnan fejleszt élvonalbeli kutatás etikai, alkalmazott etika és a politikai filozófia 1998 óta. Az úttörő kutatás területén alkalmazott etika és a politikai filozófia tette azt el kell ismerni, 2003 óta a MOL-csoport I + D + i kiválósági Generalitat Valenciana, ahol 2014-ig egy csoportja programot kiváló kutatási Prometheus.

Koordináció: Domingo Garcia és Ramon marza Feenstra. Filozófia Tanszék és a szociológia. UJI. Adela Cortina Orts. Tanszék erkölcsi és politikai filozófia. University of Valencia-Estudi General. Koordináló intézmény: U. Valencia-Estudi Általános Egyetemközi az: Universitat Jaume I Kreditek száma: 60 kredit Időtartam: egy tanév (okt 2017 / szeptember 2018) Módozat: Blended (okt 2017 / június 2018) Tanítási nyelvű: spanyol Ár: függőben kiadvány (2016: 46,20 € / hitel ) [-]