Részidős Alkalmazott Etika Mesterképzések Mester

Alkalmazott Etika Mester Részidős Mester Megtekintése

Alkalmazott Etika

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A tanulmány az alkalmazott etika tartalmaz több ága a filozófia, az üzleti és a szociológia. Tanulás alkalmazott etika vezethet foglalkoztatás vállalaton belül 's felügyelet, vagy kezelési osztályok. Meghatározott területeken alkalmazott etika között szerepel az üzleti etika és a bioetika.

Részidős Alkalmazott Etika Mesterdiploma

Mutass többet

Mester fokozatot etika és a demokrácia

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 1 év September 2019 Spanyolország Castellón de la Plana

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia. [+]

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia. Különösen, korszerű ismereteket az üzleti etika és a demokratikus elmélet. Ez a mester kapcsolata van az inter-egyetemi doktori program Etikai és Demokrácia ahonnan fejleszt élvonalbeli kutatás etikai, alkalmazott etika és a politikai filozófia 1998 óta. Az úttörő kutatás területén alkalmazott etika és a politikai filozófia tette azt el kell ismerni, 2003 óta a MOL-csoport I + D + i kiválósági Generalitat Valenciana, ahol 2014-ig egy csoportja programot kiváló kutatási Prometheus.

Koordináció: Domingo Garcia és Ramon marza Feenstra. Filozófia Tanszék és a szociológia. UJI. Adela Cortina Orts. Tanszék erkölcsi és politikai filozófia. University of Valencia-Estudi General. Koordináló intézmény: U. Valencia-Estudi Általános Egyetemközi az: Universitat Jaume I Kreditek száma: 60 kredit Időtartam: egy tanév (okt 2017 / szeptember 2018) Módozat: Blended (okt 2017 / június 2018) Tanítási nyelvű: spanyol Ár: függőben kiadvány (2016: 46,20 € / hitel ) [-]