Alkalmazott etika Mesterdiplomákat Megtekintése Spanyolországban 2020

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.A Mester alkalmazott etika középpontjában a kölcsönhatás a morális és a tényleges, a mindennapi életben problémák. Mértéke magában foglalja alapvető etikai elveknek, és milyen hatással van ez az új törvényeket és politiká… Tovább

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

A Mester alkalmazott etika középpontjában a kölcsönhatás a morális és a tényleges, a mindennapi életben problémák. Mértéke magában foglalja alapvető etikai elveknek, és milyen hatással van ez az új törvényeket és politikákat.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

A Legjobb Alkalmazott etika Mesterdiplomák Spanyolországban 2020

Kevesebb
Jaume I University (Universitat Jaume I)
Castellón de la Plana, Spanyolország

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia.

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia. -
Executive kurzusok
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Nappali
Részidős oktatás
Spanyol
szept. 2020
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here