Részidős Alkalmazott Etika Mesterdiploma Spanyolországban

Részidős Alkalmazott Etika Mesterek Áttekintése Spanyolországban 2019

Alkalmazott Etika

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

A Mester alkalmazott etika középpontjában a kölcsönhatás a morális és a tényleges, a mindennapi életben problémák. Mértéke magában foglalja alapvető etikai elveknek, és milyen hatással van ez az új törvényeket és politikákat.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Alkalmazott Etika Egyetemi Tanulmányok Spanyolországban 2019

Mutass többet

Mester fokozatot etika és a demokrácia

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 1 év September 2019 Spanyolország Castellón de la Plana

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia. [+]

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia. Különösen, korszerű ismereteket az üzleti etika és a demokratikus elmélet. Ez a mester kapcsolata van az inter-egyetemi doktori program Etikai és Demokrácia ahonnan fejleszt élvonalbeli kutatás etikai, alkalmazott etika és a politikai filozófia 1998 óta. Az úttörő kutatás területén alkalmazott etika és a politikai filozófia tette azt el kell ismerni, 2003 óta a MOL-csoport I + D + i kiválósági Generalitat Valenciana, ahol 2014-ig egy csoportja programot kiváló kutatási Prometheus.

Koordináció: Domingo Garcia és Ramon marza Feenstra. Filozófia Tanszék és a szociológia. UJI. Adela Cortina Orts. Tanszék erkölcsi és politikai filozófia. University of Valencia-Estudi General. Koordináló intézmény: U. Valencia-Estudi Általános Egyetemközi az: Universitat Jaume I Kreditek száma: 60 kredit Időtartam: egy tanév (okt 2017 / szeptember 2018) Módozat: Blended (okt 2017 / június 2018) Tanítási nyelvű: spanyol Ár: függőben kiadvány (2016: 46,20 € / hitel ) [-]