MASTERSTUDIES

Alkalmazott etika Mesterdiplomákat Megtekintése Spanyolországban 2020/2021

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

A Mester alkalmazott etika középpontjában a kölcsönhatás a morális és a tényleges, a mindennapi életben problémák. Mértéke magában foglalja alapvető etikai elveknek, és milyen hatással van ez az új törvényeket és politikákat.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

A Legjobb Alkalmazott etika Mesterdiplomák Spanyolországban 2020/2021

2 Találatok Alkalmazott etika, Spanyolország Filter

Mesterképzés az alkalmazott etikában

Universidad Complutense de Madrid
Mester
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
2 félévek
Spanyol
Campus

A filozófia, és pontosabban az erkölcsi filozófia gyakorlati és alkalmazott dimenzióval bír a létezés okaként - vagyis a filozófia szükségszerűen megnyílik a társadalom és a k ...

Tovább

Mester fokozatot etika és a demokrácia

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Mester
<
Nappali
<
Részidős
Spanyol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia.

Tovább