MASTERSTUDIES

6 Alkalmazott etika Mesterképzés Összevetése

Azokat a fiatalokat, hogy tovább tanulmányaikat egy adott területen elvégzése után főiskolai, mester 's diplomát lehet előnyös következő lépés. Az ilyen mértékű biztosít magasabb szintű szakértelem a hallgató 's választott területen, megnyitva az utat a tetszőleges számú pályára.

 

Mi a Mester Alkalmazott etika? Ez csak egy a sok út tanulmányi mestere 's hallgató folytatja. Alkalmazott etika olyan tudományág, amely ágazik ki a humán és az etika, de lehet tenni a számos különböző irányokba. Ezért, minden alkalmazott etika program egyedülálló. Néhány összpontosít alkalmazott etika keretein belül joga, míg mások részt konkrétabban a bioetika, a nehéz kérdéseket, mint az etikai biomérnök. Mindenesetre, alkalmazott etika, amelyben általában különböző tanterv, kezdve a tanfolyamok politikai filozófia etikai elmélet.A diákok arra ösztönzik, hogy küzdeni időben etikai dilemmák és megtanulják, hogyan kell álljon egy adott oldalon az az érv.

 

A legfőbb előnye, hogy egy Mester Alkalmazott etika a kritikus gondolkodás készségek a tanterv elősegíti. A diákok nagy kihívást, ösztönző iskolai környezetben a program időtartama, és megtanulják, sok értékes és átvehető kommunikációs és kutatási szakértelmét. Ez a tapasztalat nagyon hasznos lehet számos különböző területen.

 

Mivel minden programot kínál a mester 's diplomát alkalmazott etika más, nincs igazi ökölszabály, hogy mennyi a programok kerülnek. Regisztráció és beiskolázási költségek változnak iskolánként. További részletekért, forduljon a felvételi iroda az egyes programok.

 

Ami a potenciális karrier, a Mester Alkalmazott etika egy nagyon értékes diplomát.A készségek és tapasztalat az általa biztosított diákok keresettek a mai 's munkaerőpiacon. Attól függően, hogy a hangsúly a programról, diplomások tovább, hogy folytassák pályafutásukat a bioetika, a politika és a jog. Ezek a szakmák különösen jutalmazza az etikai szempontból, mert a diplomások támogatják a pozitív változás nagy mennyiségben, és egy valódi hatása.

 

Ha alkalmazott etika hangzik lehet, hogy a tanmenetet az Ön számára, kezdődik az iskola keresés ma. Adatbázisunkban programok a világ majd minden információt meg kell kezdeni. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

 

6 Találatok Alkalmazott etika Filter

Mester Etikai és kortárs morális problémák

Uniminuto
Executive kurzusok
<
Nappali
<
2 év
Spanyol
Campus

Az etika és a kortárs morális problémák mestere, az ókori, a modern és a kortárs filozófia különböző etikai iskoláinak hagyományait, doktrínáit és szövegeit tanulmányozza; val ...

Tovább

Mester az Alkalmazott Etikában

Utrecht University
MA
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
Angol
Campus

Az Alkalmazott Etikai Mester programja mélyreható hangsúlyt fektet az erkölcsi gyakorlat és az etikus elmélet közötti kölcsönhatásra, lehetővé téve, hogy az etikai elméleteket ...

Tovább

MA Sport Etikai és Integritás

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
MA
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A sport Etikai és Integritási Mesterképzési Programot (közös diplomát) a sportigazgatók, a konceptuális munkások, akik rendszeresen és koherensen szemléltetik a sport természe ...

Tovább

Mester fokozatot etika és a demokrácia

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Executive kurzusok
szept. 2020
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
Részidős oktatás
Spanyol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A MA Etikai és demokrácia bevezeti a diákokat az interdiszciplináris képzés és a képzés területén az etika és a politikai filozófia.

Tovább

MA alkalmazott etika profiknak

University of the Witwatersrand
MA
<
Részidős oktatás
<
2 év
Angol
Campus

Ez a program egy szigorú és szellemi kihívást bevezetés filozófiai etika, és különösen alkalmazni, vagy a "gyakorlati" etika alapján a Department of Philosophy.

Tovább

MA etika

Mater Dei Institute of Education
MA
<
Részidős oktatás
<
2 év
Angol
Campus

Ezt MA Etikai Természetesen a résztvevők számára a tudás, készségek és kompetenciák hogy vizsgálja etikai kérdések, kihívások és dilemmák a szakmai és társadalmi élet széles s ...

Tovább