Részidős Alkalmazott Nyelvészet Mesterdiploma Írországban

Részidős Alkalmazott Nyelvészet Mesterek Áttekintése Írországban 2019

Alkalmazott Nyelvészet

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Az alkalmazott nyelvészet egyaránt vizsgálja a nyelvtanulás folyamatát és a nyelvhasználatot. A tudományterület egyik kiemelt témája a többnyelvűség. Az alkalmazott nyelvészeti képzésen szerzett ismereteknek a nyelvtanárok és a fordítók is hasznát veszik a pályafutásuk során.

Írország az utóbbi időben végre a törvényt, amely felhatalmazta az összes hallgatók egyetemi oktatás kérni állami hitelek, hogy nekik elérni a nagyobb egyetemi álmok. Első hivatalos nyelv az ír, vagy más néven az ír gael, de az angol (a második hivatalos nyelv), szélesebb körben használják. A nemzeti tőke Dublin. Írország híres ünnepli Szent Patrik napja (március 17.), a világ minden tájáról.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Alkalmazott Nyelvészet Egyetemi Tanulmányok Írországban 2019

Mutass többet

Ma / strukturált phd Alkalmazott Nyelvészeti

Mary Immaculate College
On-line Campus Részidős 12 - 24 hónapok September 2019 Írország Limerick + 1 további

A kurzus a három lehetőség szállítás; az egyetemen, kevert vagy teljes mértékben online. A tanfolyam célja, hogy gyakorlott angol nyelvtanárok és más angol nyelvű szakemberek. [+]

A kurzus a három lehetőség szállítás; az egyetemen, kevert vagy teljes mértékben online. A tanfolyam célja, hogy gyakorlott angol nyelvtanárok és más angol nyelvű szakemberek. A fő hangsúly a használatát és a tanítás az angol nyelv és a globális környezet. Ez a hangsúly foglalkozni fog a nemzetközi igény a szakmai fejlődés, különösen a tanárok az angol. Az MA / Strukturált PhD Alkalmazott Nyelvészeti célja, hogy egy széles körű tanulmányokat nyelvű leírását (nyelvi rendszer: nyelvtan, szókincs és fonológia), elméletek Alkalmazott Nyelvészeti elméletek második Language Acquisition, keretek a tanulmány a diskurzus, valamint a speciális kutatási ismeretek empirikus vizsgálata nyelvű környezetben. Jellemzően a tanfolyam fog futni három félév. Félév 1. és 2. magában tanított modulok (előadások és tevékenységek). 3. szemeszter szentelnek az írás a disszertáció. A három félév lehet venni back-to-back egy naptári éven belül a nyári időszakban a dolgozat modul (szeptember-augusztus). Alternatív megoldásként a tanfolyam lehet venni több mint egy és fél év. Részmunkaidős lehetőségek is rendelkezésre állnak. Minden félévben tagolódik 12 hetes vagy egységek, amelyekben három modul venni. Minden modul magában foglalja a folyamatos értékelésnek. Ennek része lehet egy keveréke feladatok, mint a vetélkedők, beszélgetések, esszék, előadások, stb Azok a diákok választó a kevert és online szállítás formátumok, a felmérések lesz online lehetőségek befejezése. ... [-]