MASTERSTUDIES

Alkalmazott nyelvészet Mesterképzések Megtekintése Ausztráliában 2020

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Az elméleti nyelvészettel ellentétben, az alkalmazott nyelvészet a gyakorlati célok szolgálatába állított nyelvet vizsgálja. Fő témája a nyelv kritikai vizsgálata a nyelvtudás és a különböző nyelvi helyzetek kontextusában, de érinti a diskurzuselemzés területét is.

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

A Legjobb Alkalmazott nyelvészet Mesterek Ausztráliában 2020

2 Találatok Alkalmazott nyelvészet, Ausztrália Filter

Mestere alkalmazott nyelvészet és TESOL

University of Technology Sydney
Executive kurzusok
<
Nappali
<
Részidős oktatás
Angol
Campus

UTS egyik vezető szolgáltatója a posztgraduális nyelv és műveltség tanfolyamok, tudósokkal, akik publikált szerzők és nemzetközileg elismert szakemberek a területen. Ez termés ...

Tovább

Master of Education (alkalmazott nyelvészet)

University of Southern Queensland (USQ)
Executive kurzusok
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
3 félévek
Angol
On-line

A Master of Education (Alkalmazott Nyelvészeti) ideális, ha a munka a második nyelvet beszélők és közösségek, vagy a következő területeken logopédiai és patológia, szövetséges ...

Tovább