Részidős Alkalmazott Nyelvészet Mesterdiploma az Egyesült Királyságban

Részidős Alkalmazott Nyelvészet Mesterek Áttekintése az Egyesült Királyságban 2018/2019

Alkalmazott Nyelvészet

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

A diploma a Master of Applied Linguistics megtalálja a jövőben a tanulmány a fordítás, újságírás, a munka a média, és hozzájárulhat a hang nyelvi politika és tervezés egy multikulturális környezetben.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Alkalmazott Nyelvészet Egyetemi Tanulmányok az Egyesült Királyságban 2018/2019

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Mester Alkalmazott Nyelvészet Egyesült Királyság.  Próbáld meg inkább ezt: MSc Alkalmazott Nyelvészet!

Search for similar programs here