Részidős Alkalmazott Nyelvészet Mesterdiploma az Egyesült Királyságban

Részidős Alkalmazott Nyelvészet Mesterek Áttekintése az Egyesült Királyságban 2019

Alkalmazott Nyelvészet

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Az alkalmazott nyelvészet egyaránt vizsgálja a nyelvtanulás folyamatát és a nyelvhasználatot. A tudományterület egyik kiemelt témája a többnyelvűség. Az alkalmazott nyelvészeti képzésen szerzett ismereteknek a nyelvtanárok és a fordítók is hasznát veszik a pályafutásuk során.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Alkalmazott Nyelvészet Egyetemi Tanulmányok az Egyesült Királyságban 2019

Mutass többet

MLitt angol nyelv és nyelvészet

University of Stirling
Campus Részidős 12 - 27 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Stirling

Angol nyelv és nyelvtudományi posztgraduális diploma kiváló lehetőséget nyújt a nyelv komplex működésének tanulmányozására és a társadalom központi szerepének feltárására. A szakértői személyzet irányításával feltárja, hogyan működik a nyelv, hogyan használják az emberek, mit használnak az emberek, honnan származik és hogyan változik. [+]

Áttekintés

Angol nyelv és nyelvtudományi posztgraduális diploma kiváló lehetőséget nyújt a nyelv komplex működésének tanulmányozására és a társadalom központi szerepének feltárására. A szakértői személyzet irányításával feltárja, hogyan működik a nyelv, hogyan használják az emberek, mit használnak az emberek, honnan származik és hogyan változik.

Megtanulsz független kutatást végezni és más kutatókkal is foglalkozni, ha szóbeli és írásbeli előadások írásával, vitájával és kiadásával foglalkozunk.

A kurzus olyan elméleteket és módszereket is megalapoz, amelyek elengedhetetlenek egy sor karrierhez. A kortárs nyelvi elméletek és a szélesebb kulturális kontextusban való alkalmazásukkal - köztük a nyelvi leírással kapcsolatos generatív és kognitív megközelítésekkel, valamint ezeknek az elméleteknek a kontextusában - végzősednek.... [-]