Alkalmazott nyelvészet Egyetemi Tanulmányok Megtekintése Oroszországban 2020

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.A kétnyelvűség jelenségének és a nyelvtanulás folyamatának tanulmányozása segít az alkalmazott nyelvészeknek a nyelv elsajátításával ka… Tovább

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A kétnyelvűség jelenségének és a nyelvtanulás folyamatának tanulmányozása segít az alkalmazott nyelvészeknek a nyelv elsajátításával kapcsolatos elméleteik továbbfejlesztésében. Az alkalmazott nyelvészeti kutatások eredményei hatással lehetnek a nyelvpolitikára és hozzájárulnak a hatékonyabb nyelvoktatáshoz.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

A Legjobb Alkalmazott nyelvészet Egyetemi Tanulmányok Oroszországban 2020

Kevesebb
Высшая школа экономики
Nizhny Novgorod, Oroszország

The programme prepares students for careers as research linguists. They may also find jobs as experts or consultants capable of utilizing digital tools for text analysis.

The programme prepares students for careers as research linguists. They may also find jobs as experts or consultants capable of utilizing digital tools for text analysis. -
Executive kurzusok
Nappali
2 év
Angol
szept. 2020
14 aug. 2020
Campus