MASTERSTUDIES

Alkalmazott nyelvészet Egyetemi Tanulmányok Megtekintése Oroszországban 2020

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A kétnyelvűség jelenségének és a nyelvtanulás folyamatának tanulmányozása segít az alkalmazott nyelvészeknek a nyelv elsajátításával kapcsolatos elméleteik továbbfejlesztésében. Az alkalmazott nyelvészeti kutatások eredményei hatással lehetnek a nyelvpolitikára és hozzájárulnak a hatékonyabb nyelvoktatáshoz.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

A Legjobb Alkalmazott nyelvészet Egyetemi Tanulmányok Oroszországban 2020

1 Találatok Alkalmazott nyelvészet, Oroszország Filter

Master in Applied Linguistics and Text Analytics

Высшая школа экономики
Executive kurzusok
szept. 2020
<
Nappali
<
2 év
14 aug. 2020
Angol
Campus

The programme prepares students for careers as research linguists. They may also find jobs as experts or consultants capable of utilizing digital tools for text analysis.

Tovább