MASTERSTUDIES

Alkalmazott nyelvészet Mesterképzések 2020 Megtekintése az Amerikai Egyesült Göteborg Svédországban

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Az nyelvtanárok munkájában fontos szerepe van az alkalmazott nyelvészeti kutatások eredményeinek, hiszen segíthetnek a diákok nyelvi készségeinek felmérésében. Az alkalmazott nyelvészet segít a megfelelő nyelvtanítási módszerek kialakításában, és a hallgatók nyelvi szintjének hatékony felmérésében.

Svédország (Sverige) a legnagyobb a skandináv országok, ahol a lakosság mintegy 9,5 millió. Határos Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia keresztül híd Öresund (Öresundsbron). Svédországban nagy hagyománya van az, hogy egy nyitott, mégis diszkrét országban.

Göteborg városban található, a Svédország nyugati partján. Ez a 2. legnagyobb város az országban, és több mint 500.000 lakossal. Gothenburg két egyetem Chalmers University of Technology és a University of Gothenburg.

Kérj Információt Alkalmazott nyelvészet Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Göteborg Svédországban 2020

1 Találatok Alkalmazott nyelvészet, Göteborg Filter

Nyelvtudományi Mester

University of Gothenburg, Faculty of Arts
Executive kurzusok
szept. 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Nyelvtudományi Mester (MLT) egy olyan program, amely lehetővé teszi a számítógép használatát és az emberi nyelv megértését. A diákok gyakorlati gyakorlatot fognak képezni a jó ...

Tovább