Amerikai irodalom Mesterképzés Összevetése

Mester szintű tanulmányok között befejezése posztgraduális tanulmányok program középpontjában egy adott tárgyban, amely előkészíti a diplomások, hogy tovább tudásukat egy adott területen, vagy előre pályafutásuk. Programok általában tart 1-2 év. Lehet, hogy vajon mi az a Mester amerikai irodalom? Ez az oktatási lehetőséget nyújt átfogó képzést minden területén a… Tovább

Mester szintű tanulmányok között befejezése posztgraduális tanulmányok program középpontjában egy adott tárgyban, amely előkészíti a diplomások, hogy tovább tudásukat egy adott területen, vagy előre pályafutásuk. Programok általában tart 1-2 év.

Lehet, hogy vajon mi az a Mester amerikai irodalom? Ez az oktatási lehetőséget nyújt átfogó képzést minden területén az angol tanulmányok. Tanfolyam is fel lehet ajánlani a nyelvészet, filológia, irodalomelmélet, a történelem kritika, jelentős irodalmi mozgások, az egyes szerzők, fikció, drámaírás, a nyelv és identitás a középkori Angliában, szociológia irodalom, a retorika és a kompozíció, a kortárs írók, a nyelvtan és stílus írók és történelmi időszakokban.

Az amerikai irodalom a hallgatók szert a különböző hasznos készségeket, beleértve a fokozott megértése irodalom, az írás kompetenciák és a csapatmunka.Diákok is kialakulhat szilárd alapokat a legújabb fejlesztéseket az irodalmi elemzés, kritika és a kutatás.

Programok az amerikai irodalomban van nemzetközi fellebbezést. Azonban, mivel nincs két program azonos, költségek köztük változhat. Emiatt, a leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az is, hogy érdekli őket, így költség elvárás részleteket.

Egy amerikai irodalom diplomáját vezethet foglalkoztatási lehetőségeket, amelyek változatos. Bemutatja a természetes pályán való belépés Ph.D. programot, valamint egy sor feladat pozíciókban. A művészi ipar egyre alapvető összetevői a mai 's gazdaság, és ilyen mértékű egyedi felé vezető útvonalat munka széles választékát tudományág a művészetek, az újságírás és irodalom tanárok, tutorok, írók, kiadók, újságírók és marketing igazgató.

Egyetem kínál több választási felnőtt tanulók számára, amelyek beiratkozás könnyebb és egyszerűbb az igényeinek aktív dolgozó szakemberek távoktatás platformokon. Online osztályok biztosítja a kényelmet és rugalmasságot biztosít a hallgatók a világ bármely pontján. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő iskola az Ön számára, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexikó

Általános cél: A legmagasabb minőségű emberi erőforrások kiképzése, hogy elmélyítsék ismereteiket a spanyol amerikai irodalomban, és hogy ez a hamis tudás befolyásolja a regio ... +

Általános cél: A legmagasabb minőségű emberi erőforrások kiképzése, hogy elmélyítsék ismereteiket a spanyol amerikai irodalomban, és hogy ez a hamis tudás befolyásolja a regionális és nemzeti környezetet. Ily módon az oktatási, tudományos és szociális ágazatokban az irodalmi tanulmányok előrehaladását fejleszteni, elemezni, átalakítani és előmozdítani lehet. -
Executive kurzusok
Nappali
2 év
Spanyol
10 aug. 2020
29 May 2020
Campus