MASTERSTUDIES

Angol tanulmányok Mester Megtekintése Spanyolországban 2020/2021

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Azok a diákok, akik rugalmas diplomát keresnek, egy angol nyelvtanulási programot is megfontolhatnak. Pályakezdő gyakran folytat karriert számos különböző területen, vagy válasszon további tanulmányokat olyan területeken, mint a jog vagy az üzleti. A tanfolyamok közé tartoznak a nyelvtan, a kreatív írás és az irodalom.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb Angol tanulmányok Mesterdiplomákat Spanyolországban 2020/2021

2 Találatok Angol tanulmányok, Spanyolország Filter

Angol Nyelvészeti Mester: Új alkalmazások és Nemzetközi Kommunikáció

Universidad Complutense de Madrid
Mester
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
2 félévek
Angol
Campus

Az angol nyelvészet Mesterképzése: Új alkalmazások és Nemzetközi Kommunikáció (MLINACI), Minőségi Díjjal, szakembereknek és jövőbeli szakembereknek szól, akik szeretnének belé ...

Tovább

Mester Advanced English Studies

Universidade da Coruña
Mester
<
Nappali
Angol
Spanyol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az Inter-University Mester Advanced Anglisztika és alkalmazásai (iMAES) által működtetett egyetemek Coruña (ETO), Santiago de Compostela (USC) és Vigo (UVigo), akkreditált pro ...

Tovább