Animáció Mesterképzés Franciaországban

Animáció Mesterek Megtekintése Franciaországban 2018/2019

Animáció

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Létre kell hozni a karakter animáció tapasztalat révén növeli a felhasználói élményt. Animáció lehetővé teszi, hogy keresse meg a gyakorlatban a tágabb birodalmakban a kortárs kultúra és művészet, valamint a releváns drámai, szociális és filológiai környezetben.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

A Legjobb Animáció Mesterképzések Franciaországban 2018/2019

Mutass többet

Mester termelésirányítás és digitális animációs technikákkal

LISAA Paris
Campus Nappali 1 - 2 év September 2019 Franciaország Paris

Ez a kurzus megengedi minden hallgató, hogy további tudásukat az alábbi területeken: termelési irány, story board, irányítja, concept art, az elrendezés, modellezés, kötélzet, animáció, matt festés, világítás, renderelés, VFX és szerkesztés. [+]

Ez a kurzus megengedi minden hallgató, hogy további tudásukat az alábbi területeken: termelési irány, story board, irányítja, concept art, az elrendezés, modellezés, kötélzet, animáció, matt festés, világítás, renderelés, VFX és szerkesztés.

A diákok képességeik fejlesztésében irányításában, a szoftver használatát, amely egyesíti a 2-D és 3-D technikák komplex projektek és optimalizálni a termelési naptár kezelés. Ez a megközelítés vezet mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a teljes termelési csővezeték 3-D animációs filmek. Továbbá lehetővé teszi a diákok egy 2-D háttér tanulni 3D-s szerszámok, és azok számára, egy valós idejű háttér tapasztalatot szerezni staging és előre kalkulált 3-D.... [-]