Filter
Mesterdiplomák
Franciaország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Számítógépes animáció Mesterek Megtekintése Franciaországban 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Létre kell hozni a karakter animáció tapasztalat révén növeli a felhasználói élményt. Animáció lehetővé teszi, hogy keresse meg a gyakorlatban a tágabb birodalmakban a kortárs kultúra és művészet, valamint a releváns drámai, szociális és filológiai környezetben.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

A Legjobb Számítógépes animáció Mesterképzések Franciaországban 2019

Tovább Kevesebb

2 Találatok Számítógépes animáció, Franciaország

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
LISAA Paris

Ez a kurzus megengedi minden hallgató, hogy további tudásukat az alábbi területeken: termelési irány, story board, irányítja, concept art, az elrendezés, modellezés, köté ... [+]

Ez a kurzus megengedi minden hallgató, hogy további tudásukat az alábbi területeken: termelési irány, story board, irányítja, concept art, az elrendezés, modellezés, kötélzet, animáció, matt festés, világítás, renderelés, VFX és szerkesztés.

A diákok képességeik fejlesztésében irányításában, a szoftver használatát, amely egyesíti a 2-D és 3-D technikák komplex projektek és optimalizálni a termelési naptár kezelés. Ez a megközelítés vezet mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a teljes termelési csővezeték 3-D animációs filmek. Továbbá lehetővé teszi a diákok egy 2-D háttér tanulni 3D-s szerszámok, és azok számára, egy valós idejű háttér tapasztalatot szerezni staging és előre kalkulált 3-D.... [-]

Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
ArtFX

"Legyen a jövő vizuális innovációinak színésze" ... [+]

DIGITÁLIS DIRECTOR DIPLOMA 5 ÉVEN (Master's degree equivalent)

VFX, 3D animáció és CG specializációk

Az első két év arra van tervezve, hogy szilárd alapot biztosítson a diákoknak, mielőtt filmkészítést kezdene. Az első év egy előkészítő művészi osztály. A kurzusokat rövid témákra és konkrét projektek köré csoportosítják, amelyek segítenek a hallgatóknak a különböző fogalmak megismerésében.

1. év

Művészeti

célok

Szerezzen szilárd művészeti és kulturális alapokatNyereség a munka érettségével, hogy minden esélyed legyen a sikerhezFejlesztse kreativitását, kíváncsiságát és leleményességétKépzőművészeti és filmművészeti kultúra megszerzéseMester a rajz, fotózás, szobrászat, filmelemzés és animáció alapjaitIsmerje meg a csapatmunkát és a szervezetetIsmerje meg az üzleti angol kommunikáció alapjait... [-]
Franciaország Montpellier
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul