MASTERSTUDIES

3 Anti-korrupció Mesterképzés Összevetése

A mesterfokozat megszerzése érdekében mélyebb megértést nyerjen a szakterületedről. Ez elérhető egyszer az egyetemi tanulmány befejezése után. A mesterfokozat gyakran megköveteli a dolgozat elismerését.

Mi a mester a korrupcióellenes küzdelemben? Ez a program a megfelelőségre és a korrupció elleni küzdelemre összpontosít, amelyek az üzleti életben és a politikában játszanak szerepet. Erõsen a bûnözés elleni küzdelemre, a megfelelésre és az etikára koncentrálhat. Ez a program általában két évet vesz igénybe, hogy befejezze a végső téziseket. Bizonyos tanfolyamokon felismerheti a joggal kapcsolatos veszélyeket és kockázatokat, valamint megtanulhatja, hogyan végezzen belső vizsgálatokat. Valószínűleg felkészült arra, hogy a legmagasabb etikai normákkal dolgozzon.

Ebben a tanulmányi területen számos létfontosságú készséget tanulhat meg, mint például a fenyegetések azonosítása és a közösség megelőző intézkedései. Ez a fokozatot megismerheti a világgal és a szerkezetével kapcsolatos törvényekkel kapcsolatos ismeretekkel, ami továbbfejlesztett kritikai gondolkodási készségeket eredményez.

A korrupcióellenes mester méltósága a legtöbb iskolában vagy országban eltérő. Ne feledje, hogy az alapképzést meg kell szerezni a mesterfokozat megkezdése előtt.

Ez a sokszínű tanulmányi terület új és izgalmas lehetőségeket teremthet. Lehet, hogy vállalati ügyvédként vagy főigazgatói tisztviselőként dolgozik. Lehet, hogy az üzleti integritás vezetője, a magas rangú alkalmazott, amely megerősíti a hírnevét és etikai megjelenését a cég. Egy másik foglalkozás lehet üzleti fejlesztési képviselő, aki világszerte foglalkozik a pénzmosási kérdésekkel, és együttműködik a stratégiával, az értékesítéssel és a marketinggel. Sok vállalatnak van egy etikai és megfelelőségi programja vagy részlege, ahol dolgozhat.

A korrupció elleni küzdelem olyan karrier, amelyre az egész világon szükség van. Online tanfolyamok és programok nemzetközi és országos szinten is megtalálhatók. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Anti-korrupció Filter

Korrupció és kormányzás MA (online)

University of Sussex Online
MA
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
On-line

A korrupció vizsgálatához külön interdiszciplináris megközelítést biztosítva ez az IH három alapvető kérdést tesz fel; mi a korrupció, mennyire létezik, és mit kell tenni anna ...

Tovább

Nemzetközi Mester a Korrupcióellenes Megfelelésben és Kollektív Akcióban (IMACC)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Mester
Masters
19 okt. 2020
<
Részidős
<
2 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A korrupcióellenes megfelelésért és kollektív fellépésért felelős nemzetközi mester (IMACC) az első olyan mester program, amelyet kifejezetten a korrupcióellenes megfelelésre ...

Tovább

Mester a Korrupcióellenes Tanulmányokban (MACS)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Mester
Masters
okt. 2020
<
Részidős
<
2 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Az IACA az első olyan nemzetközi szervezet és oktatási intézmény, amely globális, posztgraduális képzési programot kínál a korrupcióellenes és a megfelelésben: a mesterképzés ...

Tovább