MASTERSTUDIES

Arab irodalom Mesterképzés Összevetése

Mesterképzési programokat jellemzően befejezett után egy egyetemi diploma, és lehetővé teszik a diákok szakosodnak egy adott területen a tanulmány. Ezek a programok általában csak néhány év alatt fejezik be, és a hallgatókat a korszerű foglalkoztatási pozíciók.

Mi az a mester arab irodalom? A legtöbb oktatási programok szakosodnak a tanítás arab megértés, írott és a kommunikációban. A hallgatók megtanulják, hogy elolvassa és megértse a kulturális vonatkozásai történelmi és hiteles szövegek. Nyelvismeretre, kulturális megértést és nyelvtani elemzés mind tipikusan úgy érik el a befejezése a Master arab irodalom. Tanfolyamok lehetnek témák, mint a iszlám jog, a nemzetközi politika, a nyomtatás és a média az iszlám világ és az iszlám politikai filozófia.

A diákok megtapasztalják széleskörű előnyeit megszerezte a Master arab irodalom.Megértése a társadalmi témák hasznos a különböző karrier sok egyén. Mások számára kiváló lehetőség a nemzetközi utazás.

Az ára a mester fokozatot is számos tényező befolyásolja. Néhány egyetem kínál kedvezményt vagy ösztöndíjak a diákoknak, akik tanítanak, miközben tanulnak. Kapcsolat az iskolák olyan programokkal, amelyek érdeklik többet megtudni, hogy mennyi olyan mértékben kerülhet.

A mester az arab irodalom jogosult személyek a különböző középszintű és haladó pályára. Állás igénylő fejlett megértése kontextus és a kultúra népszerű, akik ezt a diplomáját. Üzleti, vendéglátás és a tudományos élet minden mezőt, hogy lehet kötött ekkora. Néhány foglalkoztatási lehetőségek közé múzeum kurátora, régész, a nemzetközi üzlettársa, közgazdász vagy diplomata.A fordítók és tolmácsok is előnyös ez a diplomáját, és látta, több lehetőség a munka, a fejlett foglalkoztatás és a nemzetközi utazás.

Jelentkezés a mester fokozatot az online lehet tenni néhány egyszerű lépésben. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

1 Találatok Arab irodalom Filter

MLitt a közel-keleti irodalmi és kulturális tanulmányokban

University of St Andrews
Executive kurzusok
14 szept. 2020
<
Nappali
15 ápr. 2020
Angol
Campus

A közel-keleti irodalmi és kulturális tanulmányok MLittje lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy elmélyítsék a klasszikus és modern arab és perzsa irodalom és kultúra ismeretei ...

Tovább