Részidős Arabic Studies Mesterképzések Mesterképzés

Arabic Studies Mesterképzés Részidős Mesterképzés Megtekintése

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Az arab tanulmányi programok általában áttekintést nyújtanak a közel-keleti, észak-afrikai és a bevándorló közösségek különböző területeiről az egész világon. Egyes iskolák az arab földrajzi elhelyezkedésének vagy jellemzőinek egyik aspektusára koncentrált tantervet kínálnak.

Részidős Arabic Studies Mesterdiploma

Mutass többet

Arab Mester A Demokráciában és Az Emberi Jogokban

Saint-Joseph University - Political Science Institute
Campus 1 év September 2018 Libanon Beirut

Az arab mester egyedülálló egyéves regionális program. Ez egy intenzív haladó kurzus az Emberi Jogokért és Demokráciáért a Közel-Keletre és Észak-Afrikára összpontosítva. A program két félévre terjed ki az arab világban: egy félév Bejrútban és egy másik az arab egyetemen. [+]

Érdekelt a pályafutása a kormányzás területén?

Az arab mester egyedülálló egyéves regionális program. Ez egy intenzív haladó kurzus az Emberi Jogokért és Demokráciáért a Közel-Keletre és Észak-Afrikára összpontosítva. A program két félévre terjed ki az arab világban: egy félév Bejrútban és egy másik partner arab egyetemen. A program különös hangsúlyt fektet az arab térség politikájára, és lehetővé teszi a kutatás közvetlen elérését Tunéziában, Jordániában, Palesztinában, Egyiptomban és Libanonban.

Az arab mester növekszik az Emberi Jogok Globális Campusán belül dolgozó tudósok és szakemberek hálózata, és hat más regionális mesterhez kapcsolódik szerte a világon.... [-]