Filter
Mesterdiplomák
Argentína Santa Rosa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterdiplomákat az Amerikai Egyesült Santa Rosa Argentinában 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Ez az ország végre a törvényt, amely mandátumot minden diák részt vesz az egyetemi oktatásban is alkalmazni kell a kormányt, hogy nekik elérni a tanulmányi álmait. Ez javította a magasabb szintű oktatás ebben az országban, hogy ez az egyik legjobb országokat, amelyek a nemzetközi tanfolyamok a dél-amerikai kontinensen. Mivel több egyetem, mint például a Nemzetközi Iroda a nyelv, amely kínál nyelvtanfolyamokat, nyelvi akadály nem egy óriási kihívás, a diákok hajlandóak folytatni nemzetközi karriert Argentínában.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Santa Rosa Argentinában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Argentína
Santa Rosa
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Universidad Nacional de La Pampa

A karrier végzője elméleti-módszertani és gyakorlati képzéssel rendelkezik, amely képes a változás ügynöke, hogy hozzájáruljon a termelési rendszereket környezetvédelmi k ... [+]

A karrier végzője elméleti-módszertani és gyakorlati képzéssel rendelkezik, amely képes a változás ügynöke, hogy hozzájáruljon a termelési rendszereket környezetvédelmi kritériumokkal javító alternatív stratégiák kidolgozásához.

A "félig száraz területeken a mezőgazdasági termelés mesterképzése" lehetővé teszi a diplomások számára, hogy:

A termelési rendszerek működésének mélyebb ismerete a félig száraz környezetben.A fenntartható fejlődés elvei és alapjai alapján tudományos kutatások elvégzéséhez szükséges kapacitások fejlesztése, amelyek hozzájárulnak a mezőgazdasági termelés ismereteinek bővítéséhez ezekben a forgatókönyvekben.Eszközök biztosítása a termelési rendszerek tervezéséhez, felügyeletéhez és kezeléséhez kapcsolódó kapacitások fejlesztéséhez.célkitűzések... [-]
Argentína Santa Rosa
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
30 hónap
Campus
Bővebben magyarul