Filter
Mesterdiplomák
Brazília Aracaju A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Art Education Mesterképzések 2019 Megtekintése az Amerikai Egyesült Aracaju Brazíliában

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

A művészettudományi végzettségben résztvevők vizuálisan lenyűgöző és szellemileg izgalmas utazásra indulnak. Olyan mértékben érinti a történelmet és az eszközöket, amelyekkel a nagy művészi alkotásokat létrehozzák és elemzik.

Brazília kínálnak felsőoktatásban, amely részben finanszírozza azokat a fiatalokat, akik szeretnék folytatni a fejlett oktatás. Ezeket úgy kell 18 év közötti és 35 év. Ez a felsőoktatási rendszer lehetővé teszi a hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szembenézzen a 21. század kihívásainak.

Bár a legkisebb állam Brazíliában Aracaju számos oktatási létesítmények, melyek magasabb tanulási lehetőségek az embereknek. Jól ismert lehetőségek, mint Federal University of Sergipe, Tiradentes Egyetem és Sao Luis College épülnek itt.

Kérj Információt Art Education Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Aracaju Brazíliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Art Education, Aracaju

Diplomák
Helyszín
Brazília
Aracaju
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Grupo Tiradentes

A tanfolyam minősíti az oktatási szakembereket és a kapcsolódó területeken annak érdekében, hogy számukra speciális ismeretek gyakorlati és művészi reflexió, a történeti ... [+]

különbségek pálya

A tanfolyam minősíti az oktatási szakembereket és a kapcsolódó területeken annak érdekében, hogy számukra speciális ismeretek gyakorlati és művészi reflexió, a történeti kontextus és a társadalmi-kulturális-művészeti, a kapcsolat az iskola és a különböző területek tudás, amely lehetővé teszi az intézmény szakmai képzés feladata kedvez a fejlődésének kommunikálhatóságát, kreatív kifejezés, feltáró magatartásforma kialakításával pozitív kölcsönhatások a szociális világ. Így a tanfolyam útján segítséget nyújt képzést a gyakorlat, amely ösztönzi a szellemi potenciál, kreatív és személyes Művészetek tanárok, fejlesztése tanulmányokat és kutatásokat Arts, honnan szempontokat Oktatás, kultúra, zene, színház és tizedes Expression.... [-]

Brazília Aracaju
March 2020
Nappali
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul