Filter
Mesterdiplomák
Jamaica A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Art Education Mesterdiplomák Megtekintése Jamaikában 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A művészettudományi végzettségben résztvevők vizuálisan lenyűgöző és szellemileg izgalmas utazásra indulnak. Olyan mértékben érinti a történelmet és az eszközöket, amelyekkel a nagy művészi alkotásokat létrehozzák és elemzik.

Jamaica egy sziget ország található a Karib-tenger, amely a harmadik legnagyobb sziget a Nagy-Antillák.

A Legjobb Art Education Mesterek Jamaikában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Art Education, Jamaica

Diplomák
Helyszín
Jamaica
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

Az Art Education Program felvértezi a hallgatók a kritikus gondolkodás készségek, a technikai tudás és a képesség az ismeretek átadása, a vizuális művészetek formális okt ... [+]

Mester Művészeti Oktatási

Az Art Education Program felvértezi a hallgatók a kritikus gondolkodás készségek, a technikai tudás és a képesség az ismeretek átadása, a vizuális művészetek formális oktatási környezetben. A diákok számára engedélyezett lesz a változás, a hazai és nemzetközi oktatási rendszereket, és kifogással éltek, és támogatja, hogy az Excel egy rendkívül igényes és rendkívül jövedelmező karrier, mint egy tanár. Art Education szakon tanfolyamok egy sor stúdió területeken. A hangsúly a program a szakmai tanulmányok, különös tekintettel a termelő elkötelezett pedagógusok.

* MA Művészeti oktatás együtt Ohio Állami Egyetem (OSU)... [-]

Jamaica Kingston
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul