Filter
Mesterdiplomák
Közép-Amerika és Karib A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Art Education Mesterképzések Megtekintése Közép-Amerika és Karib 2019

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

A művészeti nevelés felsőfokú végzettségének értéke nemcsak dollárban és centben mérhető, hanem az értékérzetnek is, amelyet a hallgató összegyűjt. A tanfolyamok új perspektívát és tájékozott képet nyújtanak a mindennapi élet tárgyáról és példájáról.

Közép-Amerika a központi földrajzi terület az amerikai kontinensen. Ez a legdélibb, Isthmian részét az észak-amerikai kontinensen, amely összeköti a Dél-Amerikában a délkeleti.

Art Education Mesterképzések Áttekintése Közép-Amerika és Karib 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Art Education, Közép-Amerika és Karib

Diplomák
Helyszín
Közép-Amerika és Karib
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

Az Art Education Program felvértezi a hallgatók a kritikus gondolkodás készségek, a technikai tudás és a képesség az ismeretek átadása, a vizuális művészetek formális okt ... [+]

Mester Művészeti Oktatási

Az Art Education Program felvértezi a hallgatók a kritikus gondolkodás készségek, a technikai tudás és a képesség az ismeretek átadása, a vizuális művészetek formális oktatási környezetben. A diákok számára engedélyezett lesz a változás, a hazai és nemzetközi oktatási rendszereket, és kifogással éltek, és támogatja, hogy az Excel egy rendkívül igényes és rendkívül jövedelmező karrier, mint egy tanár. Art Education szakon tanfolyamok egy sor stúdió területeken. A hangsúly a program a szakmai tanulmányok, különös tekintettel a termelő elkötelezett pedagógusok.

* MA Művészeti oktatás együtt Ohio Állami Egyetem (OSU)... [-]

Jamaica Kingston
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul