KULFOLDIMESTER.HU

Art Education Mesterképzések 2019 Megtekintése in Zaragoza Spanyolországban

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A felsőoktatásnak a művészeti oktatás terén folytatott törekvése az esztétika fokozott érzését jelenti. A diákok is szerepet kaphatnak a régi és új művek szakértői elemzéséhez.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Zaragoza városban található a bankok a Ebro folyó partján, a Zaragoza tartományban, Spanyolországban. Itt található az egyik legrégebbi város Spanyolországban, a University of Zaragoza.

Kérj Információt Art Education Mesterdiplomák in Zaragoza Spanyolországban 2019

1 Találatok Art Education, Zaragoza Filter

Mester a művészeti oktatásban

Escuela Superior de Diseño de Aragón
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 1 év October 2019 Spanyolország Zaragoza + 1 további

A művészettudomány mestere: a térbeli és grafikus kreativitási stratégiák az efemerális installációkban azt tükrözik, hogy globális szinten értékelni kell a multidiszciplináris munkát a tervezés világában, és két fő koncepcióra épülő struktúrát kell létrehozni: