KULFOLDIMESTER.HU

8 Art Education Mesterképzés Összevetése

A mesterképzések fokozott előnyt kínálnak azoknak a diákoknak, akik tovább szeretnék oktatni. A posztgraduális programok tipikusan kisebb osztályméretei lehetővé teszik a diákok számára, hogy egy-két év intenzív tanulással szerezzék meg karrierjük fejlesztéséhez szükséges készségeket.

Mi az a mester a művészeti oktatásban? A művészettudományi posztgraduális programok felkészíthetik a tanulókat az oktatási élmények világszerte való tulajdonlásáért. A hallgatók szakosodhatnak közép- vagy korszakos oktatásban, vagy választhatják, hogy a tantervüket a művészi technikák, történetek és oktatási módszerek széles skálájával egyensúlyozzák. A specializáció egyéb területei magukban foglalhatják az érdekképviseletet, a történelmet, a közösségi művészetet, a múzeumi képzést és a művészeti kurzust. A hallgatók általában erős elméleti és gyakorlati tapasztalatokat kapnak a stúdió belsejében és azon kívül is, akik szigorú tanfolyamon és kutatáson keresztül kiemelkedő pedagógusként dolgoznak.

Azok a hallgatók, akik mesterképzést szereznek az Art Education-ben, képesek több korcsoporton keresztül tanítani, kimerítő művészi elemzést és kritikát folytatni, valamint a szakma professzionalizmusával és érzékenységével navigálni a történelem jegyzeteiben. Ezek a tulajdonságok elősegíthetik a diákok szakmáját, és lehetővé tehetik számukra, hogy művészként továbbfejlesszenek.

A fejlettségi szinthez kapcsolódó költségeket a megélhetési költségek és az időigény tekintetében ki kell terhelni. Mivel minden programnak különböző követelményei vannak és egyedülálló díjprogramja van, az érdeklődő diákok a pontos költségbecslésekért felvehetik a kapcsolatot a választott egyetemekkel.

Nincs ilyen jellegzetes munkakörnyezet a szakképzettséggel rendelkező egyén számára, mert sok különböző foglalkozást biztosít. A diákok jellemzően az állami iskolákban, egyetemeken, múzeumokon, művészeti központokban és művészeti galériákon dolgoznak, bár sok más iparág is felhívja ezt a készséget. A galéria igazgatója, a művészeti pedagógus, a múzeumi szakember, a művészeti tanár, a művészeti tanácsadó és az oktatási tanácsadó csak egy maroknyi munkakört, amit a területen végzettek végeznek.

A családi és a munkahelyi élet nem kell a fejlett oktatás útjában állni. A hagyományos vagy online órákon mesterképzést folytathat az Art Education programban. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

8 Találatok Art Education Filter

Mesterképzés mestere

Piet Zwart Institute
Campus Részidős oktatás 2 év September 2019 Hollandia Rotterdam

A Master of Education in Arts program kifejezetten összekapcsolja az elméletet és a gyakorlatot, a mai témákra összpontosítva, amelyek különböző gyakorlatokat és diskurzusokat foglalnak magukban (oktatás, pedagógia, politika, művészet, design, kulturális elmélet, digitális didaktika, filozófia, múzeumi oktatás és "közösségi művészet" ).

Mester művészeti oktatás

Grupo Tiradentes
Campus Nappali 18 hónapok March 2020 Brazília Aracaju

A tanfolyam minősíti az oktatási szakembereket és a kapcsolódó területeken annak érdekében, hogy számukra speciális ismeretek gyakorlati és művészi reflexió, a történeti kontextus és a társadalmi-kulturális-művészeti, a kapcsolat az iskola és a különböző területek tudás, amely lehetővé teszi az intézmény szakmai képzés feladata kedvez a fejlődésének kommunikálhatóságát, kreatív kifejezés, feltáró magatartásforma kialakításával pozitív kölcsönhatások a szociális világ.

Mester művészeti oktatás

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Campus Nappali September 2019 Jamaica Kingston

Az Art Education Program felvértezi a hallgatók a kritikus gondolkodás készségek, a technikai tudás és a képesség az ismeretek átadása, a vizuális művészetek formális oktatási környezetben.

Diplomás tudományos oktatás: művészeti oktatás

University of Nicosia
Campus Nappali Részidős oktatás 3 félév September 2019 Ciprus Nicosia + 1 további

A program célja kettős. Egyrészt, segít a diákoknak, hogy megszerezzék a mély tudás terén szakosodás az (a) monitoring oktatási tanfolyamok egy emelt szintű, (b) tanulmányozza a vonatkozó szakirodalmat, és (c) kölcsönhatás Kar és Más diákok.

Diplomás tudományos oktatás: művészeti oktatás - Távolság

University of Nicosia
On-line Nappali Részidős oktatás 3 félév September 2019 Ciprus Nicosia + 1 további

A program célja kettős. Egyrészt, segít a diákoknak, hogy megszerezzék a mély tudás terén szakosodás az (a) monitoring oktatási tanfolyamok egy emelt szintű, (b) tanulmányozza a vonatkozó szakirodalmat, és (c) kölcsönhatás Kar és Más diákok. Másrészt, a program célja, hogy elősegítse a kutatási képességek révén (a) a monitoring specifikus kvantitatív és kvalitatív kutatási tanulmányok, (b) kis léptékű vizsgálatok a különböző tanfolyamok és / vagy szövegezési diplomamunka, és (c) részvétel szemináriumokon / konferenciákon kutatási terület.

Mesterfokozat a kommunikációban - Kulturális oktatás

Uniminuto
Campus Nappali 2 év January 2020 Kolumbia Bello

A szakemberek posztgraduális képzést szereztek a társadalom- és humán tudományok posztgraduális képzésében, különösen a kommunikáció és / vagy az oktatás területén

Mesterképzés mestere

Texas Tech University in the Hill Country
Campus Nappali 36 óra September 2019 Amerikai Egyesült Államok Fredericksburg Marble Falls + 1 további

A Texas Tech Egyetem mesterképzési programját a Művészeti Iskola kínálja. A program támogatja a gyakorló pedagógusokat kortárs társadalmi elméletekkel és stratégiákkal, amelyek erősítik az osztálytermet, a stúdió gyakorlatot és a művészettel és vizuális kultúrával kapcsolatos kutatásokat.

Mester a művészeti oktatásban

Escuela Superior de Diseño de Aragón
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 1 év October 2019 Spanyolország Zaragoza + 1 további

A művészettudomány mestere: a térbeli és grafikus kreativitási stratégiák az efemerális installációkban azt tükrözik, hogy globális szinten értékelni kell a multidiszciplináris munkát a tervezés világában, és két fő koncepcióra épülő struktúrát kell létrehozni: