Távoktatás Asztrofizika Mesterképzések Mester

Asztrofizika Mesterképzés Távoktatás Mesterképzés Megtekintése

Asztrofizika

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Távoktatás Asztrofizika Mesterképzés

Mutass többet

A Csillagászat és Az Asztrofizika Mesterképzése

VIU Valencian International University
On-line Részidős 1 év October 2018 Spanyolország Valencia

A csillagászat felmerült a lenyűgözés előtt, amelyet az ember mindig érezt a csillagos ég felé. Mint jelenlegi tudomány, azonnal reagál a technológiai fejlődésre, amely meghatározza a látványos felfedezéseket a kozmosz tudatában, amelyről tanúi vagyunk. [+]

A csillagászat felmerült a lenyűgözés előtt, amelyet az ember mindig érezt a csillagos ég felé. Mint jelenlegi tudomány, azonnal reagál a technológiai fejlődésre, amely meghatározza a látványos felfedezéseket a kozmosz tudatában, amelyről tanúi vagyunk.

A mester fogalma a csillagászat és az asztrofizika területén

A csillagászat és az asztrofizika mesterképzésének célja, hogy a hallgatók mélyreható ismereteket szerezzenek a kortárs csillagászat aktuális kérdéseiről, mind a világegyetem alkotóinak, mind a kozmosz feltárására használt legfrissebb megfigyelési technikáknak megfelelően. Magában foglalja a legfejlettebb technológiákkal, az érzékelők használatával és a kapott adatok elemzésével kapcsolatos elméleti és technikai szempontokat.... [-]