Filter
Mesterdiplomák
Ausztrália Victoria Footscray

A Legjobb Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Footscray Ausztráliában 2019

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

Mesterek az Amerikai Egyesült Footscray Ausztráliában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ausztrália
Victoria
Footscray
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Victoria University

Fejlessze meg a tanácsadási elmélet és gyakorlatok megértését a VU tanácsadói mestereivel. ... [+]

Áttekintés

Fejlessze meg a tanácsadási elmélet és gyakorlatok megértését a VU tanácsadói mestereivel.

Tapasztalatot szerezhet felnőtt, gyermek és serdülő tanácsadásban, a tanulás középpontjában:

tanácsadás és pszichológiai elmélettanácsadási beavatkozások és pszichológiai terápiák (felnőttek, gyermekek, serdülők és családok számára)gyakorlati készségek az iparági tanulás és elhelyezés révén.

Az Ausztrál Tanácsadó Szövetség (ACA) által akkreditált tanácsadói mester:

betekintést nyújt a bemutató számos kérdésébe, beleértve a depressziót, a szorongást, a bánatot, a veszteséget és a függőségeketa tanácsadás etikájának megértésegyakorlati alapú kis tézis befejezése.... [-]
Ausztrália Melbourne Footscray
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul