KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mester az Amerikai Egyesült Gatton Ausztráliában 2019

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Ausztrália egy sziget ország és a kontinens a déli féltekén, a Csendes-óceán SW egy tagállam a Commonwealth.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Gatton Ausztráliában

Találat Filter

Mester az alkalmazott nyelvészet

The University of Queensland
Campus Nappali 2 év Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

Ez a program által kínált válaszul a kereslet a 2 éves Masters program a diákok, akik MA szintű tanulmányokat, és szeretnék, hogy vegye fel a dolgozat előtt halad a kutatás magasabb fokú.

Nemzetközi Jog Mester

The University of Queensland
Campus Nappali 18 hónap Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

Ez a program célja, mind a jogászok és nem jogászok számára, hogy összpontosítson a tanulmányok a nemzetközi jog. Az egyre inkább nemzetközivé világ, a nemzetközi jog formálja szinte minden formája a nemzetközi beavatkozás, az üzleti élet, a kereskedelem, a diplomácia, és a háború.

Mester adatok tudományos

The University of Queensland
Campus Nappali 2 év Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

A Data Science program a University of Queensland lesz az első Ausztráliában, amely haladó szintű számítástechnikai, a statisztika, a matematika és üzleti ismeretek alkalmazott ipari, kormányzati, társadalmi és tudományos összefüggések és kiegyensúlyozott alapvető tulajdonságai vonatkozó adatok tudományos beleértve az etikus adatok felhasználása, jogi megfontolások az adatok a tudomány, az üzleti kommunikáció, a gyakorlati tapasztalat megfelelő nagy adatmennyiség eszközök és technológiák, valamint a kreatív és zavaró gondolkodás alkalmazott komplex problémákra.