KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Kelvin Grove Ausztráliában 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Kelvin Grove Ausztráliában

Találat Filter

Mester a szociális munka - minősítő

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

A szociális munkás mestere nemzetközi szinten elismert képesítéssel rendelkezik a szociális munkában és akkreditálta az ausztrál Szociális Munkások Szövetsége.

A tanácsadó mestere

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Ez a kurzus lehetőséget nyújt a szakemberek számára, hogy fejlett ismereteket és készségeket szerezzenek a tanácsadásban. A kurzus-tanulás számos szakmai beállításra alkalmazható, és a programban résztvevő hallgatók ápolási, oktatási, közösségi művészeti, igazságügyi, emberi szolgáltatások és más kapcsolódó egészségügyi háttérrel rendelkeznek.

Master of Health, Safety and Environment

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Ez a kurzus azok számára készült, akik a munkahelyi, egészségügyi és biztonsági, valamint a környezetgazdálkodási szabványok fejlesztését szeretnék befolyásolni és karrierlehetőségeiket új iparágakban bővíteni.

A digitális kommunikáció mestere

Queensland University of Technology
Campus Nappali 1.5 - 2 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Ha sok iparágban dolgozhatsz rugalmasan, a digitális kommunikáció karrierje kiválóan alkalmas lehet. Megtanulsz új készségeket, amelyek különböző médiaformákhoz alkalmazhatók, beleértve a szociális médiát, az adatelemzést, a mesterséges intelligenciát és a vizualizációt.

Az oktatás mestere

Queensland University of Technology
Campus Nappali 1.5 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

A mester ideális a pedagógusok számára, akik szakosodni akarnak, karriert akarnak keresni, vagy karrierjüket előmozdítani.