KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Liverpool Ausztráliában 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Ausztrália egy sziget ország és a kontinens a déli féltekén, a Csendes-óceán SW egy tagállam a Commonwealth.

Mesterdiplomákat az Amerikai Egyesült Liverpool Ausztráliában

Találat Filter

Számítástudományi Mester

University of Wollongong
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Március 2020 Ausztrália Liverpool + 1 további

A Számítástudományi Mester a számítástechnikai módszerek hatékony menedzsment stratégiákkal való integrálásával, valamint számítógépes alkalmazások fejlesztésével és telepítésével nyújtja a készségek és képességeket a komplex valós problémák megoldására. Ebben a fokozatban képes lesz az elméletet a gyakorlatban egy egyedi kövekkel kapcsolatos projektre tenni.

A szociális munka mestere

University of Wollongong
Campus Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 2 év Március 2020 Ausztrália Wollongong Liverpool + 3 további

A szociális munka UOW mesterei (képesítéssel) megismertetik Önt a tudással és készségekkel ahhoz, hogy jelentősen hozzájáruljanak az emberek és a közösségek javításához. Ön az egyén és a társadalom előzetes tanulmányozására épít, és továbbfejleszti érdeklődését a társadalmi igazságosság és az emberi jogok iránt, hogy szakmailag akkreditált szociális munkát szerezzen. Az UOW Social Work diplomások a felügyelt szakmai gyakorlatok révén szerzett gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az UOW-fokozat biztosítja, hogy készen áll a társadalmi változások és fejlődés előmozdítására, és segít abban, hogy a marginalizált és hátrányos helyzetű egyének, családok és közösségek életét megváltoztassa.