Filter
Mesterdiplomák
Ausztrália Victoria Mount Eliza A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterek az Amerikai Egyesült Mount Eliza Ausztráliában 2019

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Ausztrália egy sziget ország és a kontinens a déli féltekén, a Csendes-óceán SW egy tagállam a Commonwealth.

Történelmileg, hogy a hely a nyaralók, Mount Eliza sok felsőfokú oktatási központokban. Sok felsőoktatási intézmények jelennek meg, de a Melbourne Business School a legnépszerűbb itt.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Mount Eliza Ausztráliában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ausztrália
Victoria
Mount Eliza
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Center for Creative Leadership

A Központ megoldásokra van jövőjéről vezetői fejlődés. Mi az egyéni cím vezető fejlesztési szükségleteit, miközben megállapította szisztematikus, integrált vezetői fejles ... [+]

Egy olyan korban nagy tét az elszámoltathatóság és a növekvő elvárásai, a CCL oktatási ágazat (ES) csoport hozza a vezető fejlesztési forrás a kortárs oktatók, hogy segítse őket a nehéz, de kritikus munkát reformja és szerkezetátalakítási az iskolák és az iskolai körzetek. Megerősítése a vezetői képességének felelős K-12 magán-és állami iskolák, főiskolák és egyetemek, hogy az oktatási reformok kiválóság előfordulhat az egyedülálló és fontos feladat.

Áttörés termelő eredmények az oktatásban

Az egyik példa az áttörést eredmények programjaink termék található a tapasztalatait a Dél-Karolina Oktatási Minisztérium. Személyzeti statisztikák azt mutatták, közel felét az állam megbízók jogosult lenne visszavonulni öt éven belül, ami példátlan keresletet az új iskolavezetők. ... [-]

Ausztrália Mount Eliza
Szeptember 2019
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul