Filter
Mesterdiplomák
Ausztrália New South Wales Port Macquarie A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterképzések az Amerikai Egyesült Port Macquarie Ausztráliában 2019

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

Számos oktatási lehetőségek jöttek fel ezen a területen, hogy támogassa és hozzájáruljon oktatási színvonalat. Charles Sturt Egyetem és TAFE egy campus itt, ahol különböző képzési formákat.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Port Macquarie Ausztráliában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ausztrália
New South Wales
Port Macquarie
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Charles Sturt University

Szeretne szakmai karrierjét a következő szintre vinni? CSU Master of Information Technology nagyra értékelik a gyakorlati hangsúlyt. Ez a kurzus lehetővé teszi, hogy szak ... [+]

Szeretne szakmai karrierjét a következő szintre vinni? CSU Master of Information Technology nagyra értékelik a gyakorlati hangsúlyt. Ez a kurzus lehetővé teszi, hogy szakosodjon olyan területeken, mint a hálózatépítés, a biztonság, a programozás, az üzleti elemzés vagy az informatikai menedzsment. Kombinálhatja a különböző területekről származó tantárgyakat, hogy kialakíthassa az igényeinek megfelelő tanfolyamot.

Miért tanulnák ezt a tanfolyamot?

A CSU Informatikai Mestere (szakirányú) (12 pont) a szakmai informatikai tapasztalattal rendelkező diákok számára vagy bármely szakterületen Bachelor diplomával rendelkezik. Ezt a tanfolyamot online vagy a Port Macquarie campusunkban vagy a Sydney, Melbourne vagy Brisbane CSU Tanulmányi Központjain tanulhatjuk. Az interneten történő tanulás során minden tantárgyat interneten keresztül lehet folytatni anélkül, hogy részt kellene vennie az egyetemi előadásokon vagy a bentlakásos iskolákon, és a tantárgyakat olyan oktatási technológiák támogatják, amelyek tartalmazhatnak videohívásokat, laboratóriumi szimulációkat vagy csevegőszobákat.... [-]

Ausztrália Port Macquarie
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 36 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Charles Sturt University

A korábbi, nem számviteli egyetemi tanulmányokra és munkatapasztalatokra épülve programunk kiegészíti a már meglévő képesítéseket egy professzionális számviteli minősítés ... [+]

CSU akkreditált Master of Professional Accounting ideális platform egy dinamikus és izgalmas üzleti karrier. A korábbi, nem számviteli egyetemi tanulmányokra és munkatapasztalatokra épülve programunk kiegészíti a már meglévő képesítéseket egy professzionális számviteli minősítéssel, melynek célja a Chartered Accountants Australia és Új-Zéland és a CPA Australia akkreditációs követelményeinek teljesítése.

Miért tanulnák ezt a tanfolyamot?

A CSU Master of Professional Accounting gyakorlati és releváns készségeket biztosít a szakoktatás területén, a pénzügyi menedzsment, a közvélemény, a kereskedelem és az ipar területein, kormányzati és féligazgatási szervezetek és számviteli oktatás.... [-]

Ausztrália Port Macquarie
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 36 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul