KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Brisbane Ausztráliában 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

Brisbane multi-campus főiskolák és egyetemek közül az Ausztrália első helyezett is, mint a University of Queensland, Griffith Egyetem és a Queensland University of Technology. Ez a népszerű város ideális hely, hogy tanulmányozza.

Mester az Amerikai Egyesült Brisbane Ausztráliában

Találat Filter

Master of Creative Advertising (Advanced)

Torrens University Australia
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Ausztrália Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Új-Zéland Auckland + 8 további

Master of International Hotel Management

Torrens University Australia
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Ausztrália Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Új-Zéland Auckland + 7 további

Master of Professional Számvitel (haladó)

Torrens University Australia
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Ausztrália Sydney Melbourne Brisbane Adelaide + 4 további

A Global Project Management Master (Advanced)

Torrens University Australia
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Ausztrália Sydney Melbourne Brisbane Adelaide + 5 további

Szűkítse és mélyítse el a projektmenedzsmentben részt vevő összes folyamat megértését. A Global Project Management Master és a Global Project Management (Advanced) kurzusok segítenek abban, hogy a komplex projektek kezeléséhez szükséges készségek elsajátításával kezdjék meg, időben és költségkereten.

Mester az alkalmazott nyelvészet

The University of Queensland
Campus Nappali 2 év Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

Ez a program által kínált válaszul a kereslet a 2 éves Masters program a diákok, akik MA szintű tanulmányokat, és szeretnék, hogy vegye fel a dolgozat előtt halad a kutatás magasabb fokú.

Nemzetközi Jog Mester

The University of Queensland
Campus Nappali 18 hónap Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

Ez a program célja, mind a jogászok és nem jogászok számára, hogy összpontosítson a tanulmányok a nemzetközi jog. Az egyre inkább nemzetközivé világ, a nemzetközi jog formálja szinte minden formája a nemzetközi beavatkozás, az üzleti élet, a kereskedelem, a diplomácia, és a háború.

Mester adatok tudományos

The University of Queensland
Campus Nappali 2 év Január 2020 Ausztrália Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 további

A Data Science program a University of Queensland lesz az első Ausztráliában, amely haladó szintű számítástechnikai, a statisztika, a matematika és üzleti ismeretek alkalmazott ipari, kormányzati, társadalmi és tudományos összefüggések és kiegyensúlyozott alapvető tulajdonságai vonatkozó adatok tudományos beleértve az etikus adatok felhasználása, jogi megfontolások az adatok a tudomány, az üzleti kommunikáció, a gyakorlati tapasztalat megfelelő nagy adatmennyiség eszközök és technológiák, valamint a kreatív és zavaró gondolkodás alkalmazott komplex problémákra.

Szakmai Mérnöki Mester

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Brisbane

A Master of Professional Engineering fokozza a mérnökök ismereteit, gyakorlatát és szakmai alkalmazhatósági képességeit speciális szakterületeken.

Informatikai Mester

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Brisbane

f az informatikán kívüli szakterületen végzett egyetemi diplomát, és érdekli a speciális ismeretek és készségek fejlesztése, hogy sikeresek legyenek az informatikai vezető pozíciókban, akkor ez a tanfolyam lehet az Ön számára.

Adatelemző mestere

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Brisbane

Adatelemzési készségek fejlesztése, amelyek a jövőben a karrierjét olyan mértékben fokozzák, hogy az adatok betekintést és intelligenciát alakítsanak ki.

Master of Business Process Management

Queensland University of Technology
Campus Nappali 1.5 év Február 2020 Ausztrália Brisbane

Az üzleti folyamatmenedzsment (BPM) strukturált módszerek és technológiák halmaza a szervezetek működési teljesítményének növelésére. A közelmúltbeli tanulmányok szerint a BPM minden iparágban kiemelt fontosságú, és a szakemberek, akik ötvözhetik a vezetői és informatikai készségeket a folyamat teljesítményének növelése érdekében, nagy keresletben vannak.

Master of Business

Queensland University of Technology
Campus Nappali 1.5 - 2 év Február 2020 Ausztrália Brisbane

A QUT posztgraduális üzleti diploma a legjobb módja annak, hogy gyorsan eljuthasson a karrierjéhez