Filter
Mesterdiplomák
Ausztrália Victoria Saint Albans

A Legjobb Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Saint Albans Ausztráliában 2019

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Saint Albans Ausztráliában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ausztrália
Victoria
Saint Albans
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Victoria University

Az Alkalmazott Informatikai Mester (NMIT) egy rugalmas, akkreditált tanfolyam, amely informatikai fokozattal rendelkező hallgatók számára továbbképzést biztosít. ... [+]

Áttekintés

Az Alkalmazott Informatikai Mester (NMIT) egy rugalmas, akkreditált tanfolyam, amely informatikai fokozattal rendelkező hallgatók számára továbbképzést biztosít.

A számítástechnikai készségekre épül, és felkészül a vezető informatikai szerepekre. A gyakorlati, gyakorlati órák lehetővé teszik, hogy fejlesszék és fejlesszék az elméletből kialakult készségeket. Ez a kurzus rugalmasságot biztosít a szemtől-szembe és az online tanuláshoz.

A valós problémák megoldására összpontosítunk:

cloud computing (az Amazon Web Services használatával kapcsolatos gyakorlatokkal)kiberbiztonságspeciális programozásszoftverfejlesztésvezeték nélküli és mobil hálózatmobil alkalmazásokadatelemzésprojektmenedzsment.... [-]
Ausztrália Saint Albans Werribee
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Legyen a globális változás, az emberi jogok és a fenntartható fejlődés vezetője globális vagy helyi szinten, a Nemzetközi Közösségi Fejlesztés Mestere. ... [+]

Áttekintés

Legyen a globális változás, az emberi jogok és a fenntartható fejlődés vezetője globális vagy helyi szinten, a Nemzetközi Közösségi Fejlesztés Mestere.

Ez az egyedülálló, népszerű program személyre szabott oktatást kínál. Ez magában foglalja a helyszíni gyakorlati tanulást és a közösségekkel és a szakemberekkel való mély kapcsolatot. A tanulás és a gyakorlati tapasztalat tökéletes keveréke az Ön számára, hogy készen álljon egy teljesítő karrierre.

A legfontosabb tanulmányterületek a következők:

kritikus tudatosság és a fejlődés etikájaközösségfejlesztési projekttervezés és -kezelésrészvételen alapuló kutatás és értékelésglobalizáció és társadalmi mozgalmakvezetés a közösségfejlesztésbenTrump és Brexit hatásai a nemzetközi szervezetek irányításárakonfliktusmegoldás és béketeremtés.... [-]
Ausztrália Saint Albans
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul