KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Wahroonga Ausztráliában 2019

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Ausztrália harmadik legnagyobb számú külföldi diákok a világ annak ellenére, hogy a közösség csak 23 millió. Ezek erős akadémiai oklevelek, de ausztrál intézmények ugyanolyan magas rangú, mint a városok, ház őket körül a szülőföld.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Wahroonga Ausztráliában

Találat Filter

Master of Philosophy

Avondale College of Higher Education
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

A Master of Philosophy (MPhil) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert mesterek (kutatási) fokozatot. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartós kutatás.

Mester az oktatásban

Avondale College of Higher Education
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

A Master of Education (MED) tanfolyam célja a tanárok és az iskolai vezetők számára, hogy folytassa posztgraduális tanulmányaikat az oktatásban. Különös hangsúlyt kapnak a szerepét a keresztény tanár / adminisztrátor erősítésében erkölcsi és hit fejlődés keretein belül a keresztény nevelés.

Mester a vezetés és irányítás

Avondale College of Higher Education
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 18 hónap Kérj Információt Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 2 további

A kihívás a vezetés és irányítás különböző szervezetek egyre igényesebb és bonyolultabb. Alkalmazkodás a gyorsan változó üzleti környezetben kéri egy kifinomultabb készségek és képességek származó vezetők és menedzserek.