Filter
Mesterdiplomák
Ausztrália Victoria Werribee

A Legjobb Mesterképzések az Amerikai Egyesült Werribee Ausztráliában 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Werribee Ausztráliában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ausztrália
Victoria
Werribee
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Victoria University

Az Alkalmazott Informatikai Mester (NMIT) egy rugalmas, akkreditált tanfolyam, amely informatikai fokozattal rendelkező hallgatók számára továbbképzést biztosít. ... [+]

Áttekintés

Az Alkalmazott Informatikai Mester (NMIT) egy rugalmas, akkreditált tanfolyam, amely informatikai fokozattal rendelkező hallgatók számára továbbképzést biztosít.

A számítástechnikai készségekre épül, és felkészül a vezető informatikai szerepekre. A gyakorlati, gyakorlati órák lehetővé teszik, hogy fejlesszék és fejlesszék az elméletből kialakult készségeket. Ez a kurzus rugalmasságot biztosít a szemtől-szembe és az online tanuláshoz.

A valós problémák megoldására összpontosítunk:

cloud computing (az Amazon Web Services használatával kapcsolatos gyakorlatokkal)kiberbiztonságspeciális programozásszoftverfejlesztésvezeték nélküli és mobil hálózatmobil alkalmazásokadatelemzésprojektmenedzsment.... [-]
Ausztrália Saint Albans Werribee
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Tanulmányozzon globálisan elismert számviteli fokozatot az üzleti mesterrel (számvitel). ... [+]

Áttekintés

Tanulmányozzon globálisan elismert számviteli fokozatot az üzleti mesterrel (számvitel).

Erős alapot és fogalmi ismereteket szerezzen a fenntarthatóság és a globális számviteli trendek legújabb fejleményeiről. Fejleszti a számviteli, közgazdasági és pénzügyi szakismereteket, és megtanulja, hogy a különböző iparágakban milyen magas szintű számviteli pozíciókat kell betöltenie.

A kurzus befejezése után jogosult lesz a CPA Australia és / vagy a Charted Accountants - Ausztrália és Új-Zéland (CA ANZ) akkreditációjára.

Karrier

A könyvelők foglalkoztatási lehetőségei nagyon gyakoriak és sokféle szerephez tartoznak számos különböző iparági környezetben, köztük a számviteli gyakorlatban, a kereskedelmi és a kormányzati szervezetekben.... [-]

Ausztrália Melbourne Werribee
November 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Victoria University

Ebben a Master of Business Enterprise Resource Planning Systems tanfolyamban megtudhatja, hogyan alkalmazhatja az üzleti és technológiai trendeket a valós problémákra, ta ... [+]

Áttekintés

Ebben a Master of Business Enterprise Resource Planning Systems tanfolyamban megtudhatja, hogyan alkalmazhatja az üzleti és technológiai trendeket a valós problémákra, tanulva a területükön szakértőktől.

Ebben a világszínvonalú tanfolyamban fejleszteni fogja a számítástechnikai és üzleti készségeket az Enterprise Resource Planning (ERP) rendszerek megvalósításához és fenntartásához. Fontos, hogy ez a kurzus megérti, hogy ezek a rendszerek milyen következményekkel járnak az üzleti életre.

Meg fogja tanulni a legújabb SAP modulokat, így az ERP / SAP szerepkörben végzett munka során a talaj futhat.

A rendszeralkalmazások és termékek (SAP) szoftver mélyreható ismerete gyakorlati tapasztalatok és 24 órás online hozzáférés révén. Megtanulsz fontos készségeket, köztük:... [-]

Ausztrália Melbourne Werribee
November 2019
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul