KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések az Amerikai Egyesült Werribee Ausztráliában 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Werribee Ausztráliában

Találat Filter

Alkalmazott Informatikai Mester

Victoria University
Campus 2 év Kérj Információt Ausztrália Saint Albans Werribee

Az Alkalmazott Informatikai Mester (NMIT) egy rugalmas, akkreditált tanfolyam, amely informatikai fokozattal rendelkező hallgatók számára továbbképzést biztosít.

Master of Business (Számvitel)

Victoria University
Campus 2 év November 2019 Ausztrália Melbourne Werribee

Tanulmányozzon globálisan elismert számviteli fokozatot az üzleti mesterrel (számvitel).

Master of Business (vállalati erőforrás-tervezési rendszerek)

Victoria University
Campus 2 év November 2019 Ausztrália Melbourne Werribee

Ebben a Master of Business Enterprise Resource Planning Systems tanfolyamban megtudhatja, hogyan alkalmazhatja az üzleti és technológiai trendeket a valós problémákra, tanulva a területükön szakértőktől.