KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb 205 Mesterképzés Megtekintése Ausztráliában 2019

Ausztráliában mindent megtalálsz: csodálatos klíma, izgalmas vadon, hatalmas metropoliszok, sajátos természeti környezet, virágzó, fejlődő gazdaság. Ausztrália a világ élbolyában van mind az életvszínvonal, mind egyéb területek tekintetében, mint a fejlődés, az egészségügyi ellátás, a polgári szabadságjogok védelme és a közoktatás. A világszerte számos hallgató választott már ausztrál Mesterképzést a szakmai és elméleti továbblépése érdekében.

Több állami- és magánegyetem közül választhatsz ausztrál Mesterképzésed során. Számos területen mélyítheted el tudásodat az ausztrál Mesterképzésben, így például többek között: Üzlet, Természettudományok, Média, Közigazgatás, Egészségügy, Ápolás, Mérnöki tudományok, Építészet, Pszichológia és Képzőművészetek terén. Aki Mesterképzését Ausztráliában végzi, annak kiváló intézmények, szakértői iránymutatás és nemzetközi környezet könnyítik meg és segítik elő szakmai kiteljesedését.

Kezd meg a keresést most a keresők segítségével, vagy böngészd végig az ausztrál Mesterképzés kínáltunkat lejjebb!

Találat Filter

Zenei Mester (Teljesítmény)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Január 2020 Ausztrália Surry Hills + 1 további

Az AMPA Zeneművészeti Mestere célja, hogy a végzős hallgatók számára lehetőséget biztosítson arra, hogy a zenei iparág magasabb szintű elkötelezettséggel lépjen be a teljesítmény és az összetett készségek fejlesztésével és szakértelmével.

Mestere az információs és kommunikációs technológiák

La Trobe University
Campus Nappali 18 - 24 hónap Kérj Információt Ausztrália Melbourne

A globális hiány képzett IKT szakemberek azt jelenti, te leszel legkeresettebb globális szinten a legkülönfélébb szerepeket több szektorát.

Master of Health, Safety and Environment

Queensland University of Technology
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Kelvin Grove

Ez a kurzus azok számára készült, akik a munkahelyi, egészségügyi és biztonsági, valamint a környezetgazdálkodási szabványok fejlesztését szeretnék befolyásolni és karrierlehetőségeiket új iparágakban bővíteni.

A konzervációs biológia mestere

University of Wollongong
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Ausztrália Wollongong + 1 további

A természetvédelmi biológia mestere olyan diákok számára készült, akik további ismereteket és készségeket keresnek a biológiai tudományokban, vagy a posztgraduális kutatási fokozatra jogosultak. Az érintett területek közé tartozik a természetvédelmi biológia, az ökológiai és evolúciós élettan, a tengeri és szárazföldi ökológia, valamint a halászat és az akvakultúra. További előkészítő tantárgyak a laboratóriumi munka és a tudomány kommunikációs készségei. A megfelelő szakképzettséggel és laboratóriumi készségekkel rendelkező pályázóknak ezekre a témakörökre speciális státuszt kapnak.

Master of Management

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1.5 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália North Wollongong Sydney + 2 további

A Menedzsment Mester lehetőséget kínál az Ön karrierlehetőségeinek fokozására az elméleti és gyakorlati készségek és ismeretek továbbfejlesztésével a kulcsgazdálkodási területeken.

Az Analytics mestere

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Kérj Információt Ausztrália Melbourne + 1 további

Az adatvezérelt döntések most már az üzleti műveletek alapvető részét képezik, ez a program biztosítja a platform számára, hogy üzleti megoldásra kész problémamegoldó legyen.

Master of Business Franciaország-Ausztrália kettős mértéke

IPAG Business School
Campus Kérj Információt Franciaország Nice Ausztrália Sydney Paris + 1 további

Mind a Newcastle mester programok magában, különös tekintettel az ázsiai-csendes-óceáni piacok és azok jelentősége a globális üzleti környezetben.

Környezettudományi Mester

The University of Western Australia
Campus Január 2020 Ausztrália Crawley

Tanuljon a környezeti tudományok mesterképzésébe, és érintse meg az UWA sokrétű kutatásának hosszú történetét a széleskörű környezetvédelmi rendszerekről, és egyedülálló tapasztalata a hosszú távú gazdasági és tervezési megoldások azonosításában, amelyek a környezetvédelmi folyamatok szigorú megértésére épülnek.

Master of Engineering (Ipari Automatizálás)

Engineering Institute Of Technology
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Július 2020 Ausztrália Perth Melbourne Bentley + 4 további

Ebben az akkreditált és rangos programban készségeket és know-how-t kap a legmodernebb és fejlődő technológiák területén a műszerek, a folyamatirányítás és az ipari automatizálás területén.

Az adatok tudományának mestere

University of South Australia
Campus Nappali 2 év Február 2020 Ausztrália Adelaide

A Master of Data Science biztosítja az aktuális tudást az adat tudományok technikáinak és kutatásainak. A matematika vagy az informatikai háttérrel rendelkező diákok számára nyújt fedezetet, mindkettő számára szabott tanfolyamokkal.

Online tudományok mestere

James Cook University Online
On-line Részidős oktatás 24 - 32 hónap Szeptember 2019 Ausztrália Australia Online

Szeretné kihasználni az adat-tudomány szakértői tudását, hogy az üzleti vagy kutatási pályafutását ösztönözze? James Cook Egyetem adatvédelmi mestere egy innovatív, teljesen online kurzus, amely a világ leggyorsabban növekvő ágazataiban helyezi el a szakembereket, akik felismerik az adatok és számok hatalmát.

Közgazdaságtudományi, menedzsment és innovációs szak

Unitelma Sapienza
On-line Nappali Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome Spanyolország Spain Online Mexikó Mexico Online Ausztrália Australia Online Amerikai Egyesült Államok USA Online Kanada Canada Online + 9 további

A gazdaság, a technológia és az innováció mesterképzése a hallgatók számára erős elméleti hátteret és gyakorlati készségeket biztosít. A gazdaság, a technológia és az innováció mesterképzése: interdiszciplináris program, amely összekapcsolja és alkalmazza az innovációs tanulmányok közgazdasági, vezetői, jogi és mennyiségi megközelítéseit; az egyedülálló lehetőséget, hogy tanulmányozza egy rangos egyetem található Róma központjában; erős formális képzés és gyakorlati tapasztalat. Karrier lehetőségek A gazdasági, technológiai és innovációs posztgraduális képes lesz együttműködni az állami és magánvállalatokkal és az innovációval foglalkozó intézményekkel. A megszerzett készségek lehetővé teszik számukra, hogy versenyképessé váljanak a nemzetközi munkaerőpiacon. A végzős hallgatók elsajátítják a különböző ismeretek szükséges innovatív projektek megvalósítására különböző környezetben, beleértve: nemzetközi vállalatok, high-tech vállalatok és nemzetközi szervezetek.

Kettős fokozat a menedzsmentben

PFH Private University of Applied Sciences
Campus Nappali 19 - 24 hónap Október 2019 Németország Göttingen Amerikai Egyesült Államok New York Egyesült Királyság London Franciaország Bordeaux Ausztrália Gold Coast + 8 további

A PFH kétfokozatú opciói lehetőséget nyújtanak két különböző országban való tanulásra, két különböző betekintést nyerve és két fokozat megszerzését. Két hosszú távú intézményből és két országból származó diplomák hatalmas karriernövelés - nemcsak ha Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban vagy Ausztráliában szeretnének dolgozni, ahol a partner egyetemek találhatók.

Informatikai menedzser mestere

Southern Cross University (Online)
On-line Részidős oktatás 2 év Április 2020 Ausztrália Australia Online

Az online informatikai menedzsment (Master of Information Information Management) az üzleti egységek stratégiai céljainak vezetéséhez és kezeléséhez szükséges készségekkel rendelkezik. Felkészíti Önt arra, hogy lépjen be a felsővezetői pozíciókba az IT-csapatok és folyamatok kezelését érintő kérdések mélyebb megértésével, az IT és a szélesebb üzleti osztályok közötti kapcsolatok kiépítése során.

Szakmai gyakorló számvitel mestere

Melbourne Polytechnic
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Ausztrália Melbourne

Előmozdítsa a számviteli készségeket és az üzleti akenciát a kutatás, a továbbtanulás vagy a szakmai gyakorlat terén, a Melbourne Polytechnic Master of Professional és Practicing Accounting (MPPA) programjával.