KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok in Graz Ausztriában 2019

Graz a világ minden tájáról vonzza a graduális képzések iránt érdeklődő hallgatókat. Mivel a lakosságban magas arányban képviselteti magát a diákság, a várost dinamikus kulturális és művészeti színtérré változott és pezsgő éjszakai élettel várja a fiatalokat. Azon hallgatók, akik Grazban szereznek Mesterdiplomát nem lesznek szűkében a jobbnál-jobb szabadidős programoknak: hegyi túrák, erdei séták, források és szőlőskertek várják a természetbarátokat a városon kívül, izgalmas építészeti megoldások városon belül. Azok, akik Grazban végzik a Mestert, felejthetelen élményben lesz részük. 

Grazban rangos egyetemek kínálják versenyképes szakjaikat. Néhány a legnépszerűbb Grazi Mesterképzések közül: üzlet, építészet, szociális munka, élelmezés, számítástechnika és mérnöki tanulmányok. A képzések széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a neki legtesthezállób Grazi Mestert.

További információk a Graz Mesterről lejjebb. Lehet, hogy most megtalálod a neked való képzést!

Találat Filter

MEng SpaceTech - Mérnöki Master of Space rendszerek és üzleti mérnöki

Graz University of Technology (TU Graz)
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 18 hónap Szeptember 2019 Ausztria Graz

A "SpaceTech" egyetemi programon keresztül a résztvevőket szakemberek képzik az Űrrendszerek és az üzleti mérnöki területek területén, és felkészülnek arra, hogy kulcsszerepet és vezetési feladatokat vállaljanak az űripar nemzetközi környezetében.