MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Saint Pölten Ausztriában 2020

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Ausztria, hivatalosan az Osztrák Köztársaság, a szövetségi köztársaság, és a tenger nélküli ország mintegy 8.470.000 ember Közép-Európában.

A városi infrastruktúra óta gyorsan növekszik, és ez azt eredményezte, hogy a növekedés is, az oktatási létesítmények és központok. Néhány ilyen szolgáltatások közé tartozik a St. Pölten University of Applied Sciences, filozófiai-teológiai egyetem és még sokan mások.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Saint Pölten Ausztriában

Találat Filter

Mester Alkalmazott Kutatás és Innováció Számítástechnikában

St. Pölten University of Applied Sciences
Mester
szept. 2020
<
Nappali
<
2 év
31 aug. 2020
Angol
Campus

Az angol nyelvű mesterképzési program szakértőket képez szakmai tevékenységre az ipar és a kutatás közötti felületen. Felszerelt mély ismeretekkel alkalmazott informatikai kut ...

Tovább

Mester a kiberbiztonság és az ellenálló képesség területén

St. Pölten University of Applied Sciences
Mester
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
2 év
31 aug. 2020
Angol
Campus

A digitális technológiáktól való erőteljes függőség az élet és az üzleti élet minden területén biztonságos és rugalmas információs és kommunikációs rendszereket igényel. Új an ...

Tovább