KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterdiplomák in Vienna Ausztriában 2019

Bécs vonzó célpont a világ bármely pontjáról érkező hallgatónak. Tekintve mindazt, amit a város lakóinak kínál megállípthatjuk, hogy Bécsben a világon az egyik legmagasabb az életszínvonal. A kitűnő felsőoktatási intzémények által kínált nívós képzéseken kívül Bécs számos nemzetközi szervezetnek, változatos kulturális, zenei és művészeti lehetőségnek, múzeumoknak, parkoknak, éjszakai szórakozóhelyeknek ad otthont. Azon hallgatók, akik Bécsben kívánják elvégezni a Mestert lényegesen többet kapnak magas szintű képzésnél, hiszen ebben a városban alakalmuk nyílik a személyes és kulturális téren való továbblépésre is.

Az érdeklődők több képzés közül válogathatnak, amennyiben Mesterüket Bécsben tervezik. Néhány példa a változatos kínálatból: közgazdaságtan, üzlet, nemzetközi kapcsolatok, pszichológia, jog és pénzügy. A nagyobb mozgásteret igénylő hallgatók részidős képzésben is szerezhetnek Mester képesítést Bécsben. 

Az alábbiakban még többet tudhatsz meg a Mester Bécs programokról. Nézz körül, hiszen lehet, hogy épp egy bécsi Mesterképzés segít szakmai céljaid megvalósításában!

Találat Filter

Nemzetközi média innováció menedzsment

International Media Innovation Management
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Németország Berlin Ausztria Vienna Amerikai Egyesült Államok New York Spanyolország Alicante + 6 további

Ez a program (online jelenlét modulok Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, USA) célja, hogy magas potenciálok a média és a kreatív iparágak. Executive diákok www.imim-master.com dome különböző pozíciókat saját értékláncok: fejlesztési, finanszírozási, a tartalom, az újságírás, a gyártás, a forgalmazás, a szabályozás / jogszabályok.

CEMS Mester a nemzetközi gazdálkodás (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Franciaország Paris Japán Tokyo Hollandia Rotterdam Norvégia Bergen Lengyelország Warsaw Portugália Lisbon Oroszország Saint Petersburg Spanyolország Barcelona Svédország Stockholm Svájc St. Gallen Törökország Istanbul Hongkong Hong Kong Olaszország Milan Írország Dublin Ausztrália Sydney Ausztria Vienna Belgium Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazília São Paulo Kanada London Kína Beijing Csehország Prague Dánia Copenhagen Finnország Helsinki Németország Cologne Egyesült Királyság Magyarország Budapest India Kolkata Agde + 52 további

A CEMS MIM egy posztgraduális, előre tapasztalatok mértékben nyitott egy kiválasztott csoportja beiratkozott egy Master program egy 28 vezető intézményei

Mester fejlett nemzetközi tanulmányok

Diplomatische Akademie Wien – Vienna School of International Studies
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Ausztria Vienna

A Mais program egy kétéves tanulmányi program, amely arról szól, hogy felsőfokú tanulmányokat a politika és a nemzetközi kapcsolatok, a nemzetközi gazdaságtan, történelem, és a nemzetközi és az európai jog.

Master of Arts (MA) tanácsadás pszichológia

Webster Vienna Private University
Campus Nappali 2 - 2.5 év Október 2019 Ausztria Vienna

Webster Egyetem Master of Arts (MA) Tanácsadás Pszichológia olyan korszerű, a nemzetközi program angol nyelvű, amely úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a képzett szakemberek segítséget azok, érzelmi megrázkódtatás a mai interkulturális társadalomban.

Master of Arts (MA) nemzetközi kapcsolatok

Webster Vienna Private University
Campus Nappali Részidős oktatás 1.5 - 2 év Október 2019 Ausztria Vienna + 1 további

A nemzetközi kapcsolatok tananyag célja, hogy a hallgató, hogy vizsgálja meg, és megérteni a problémákat és folyamatokat a kapcsolatok az intézmények közötti nemzetközi kormányzás.

Master of Arts (MA) a marketing

Webster Vienna Private University
Campus Nappali Részidős oktatás 1.5 - 2 év Október 2019 Ausztria Vienna + 1 további

A cél a gazdasági mag lehetőséget biztosítani a hallgató számára, hogy tanulmányozza a dinamika az emberi viselkedés befolyásoló gazdasági döntések ...

Msc nemzetközi üzleti adminisztráció

University of Vienna
Campus Nappali Kérj Információt Ausztria Vienna

A master program International Business Administration (Master IBW) lesz kapható az új struktúra, mint interdiszciplináris tanulmányi program a téli félévben 2016/2017.