MASTERSTUDIES

Humán tanulmányok Mesterdiplomák Megtekintése Új-Zélandon 2020/2021

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A bölcsészet- és társadalomtudományok egy sokszínű képzés, amely számos különböző pályára felkészítheti a hallgatókat a legkülönfélébb iparágakban. A szociális szolgáltatások, oktatás vagy művészeti karrier iránt érdeklődők számára előnyös lehet egy ilyen képzés.

Új-Zéland egy olyan ország, lenyűgöző és változatos természeti szépsége. Kiwi nem csak az egyik a nemzeti jelképek - a többiek az ezüst páfrány levél és koru -, hanem a nevét az új-zélandiak általában nevezik magukat. Külföldi diákok kell fizetni a teljes tandíjat, és a saját megélhetési költségek, miközben tanul egy új-zélandi intézmény.

A Legjobb Humán tanulmányok Mesterképzések Új-Zélandon 2020/2021

3 Találatok Humán tanulmányok, Új-Zéland Filter

Művészeti Mester a TESOL / Alkalmazott Nyelvészetben

Victoria University of Wellington
MA
09 nov. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

Részletesen nézze meg szakterületét, és nyissa meg az új lehetőségeket a nyelvhez kapcsolódó karrierekben.

Tovább

Alkalmazott nyelvészet mestere

Massey University
Mester
<
Nappali
<
Részidős
<
18&nbsp;-&nbsp;60 hónap
Angol
Campus
On-line

A Massey Alkalmazott Nyelvtudományi Mestere segítségével segíthet, hogy a második nyelvű tanítás többnyelvű világban működjön.

Tovább

Posztgraduális programok nemzetközi tanulmányok

IPU New Zealand
Mester
márc. 2021
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;5 félévek
Angol
Campus

IPU Új-Zéland kínál két posztgraduális képesítést: Master of International Studies, posztgraduális diploma of International Studies. Mindkét képesítések interdiszciplináris je ...

Tovább