Részidős Bölcsészet Mesterdiploma Csehországban

Részidős Bölcsészet Mesterek Áttekintése Csehországban 2019

Bölcsészet

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

Csehországban egy jól megalapozott és a kutatás-alapú egyetemi oktatás. Ez tette a tanulás ini Prága egyik a tananyag 's Európában, hiszen ápolja a szellem, a kreativitás és az innováció a diákok körében.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Bölcsészet Egyetemi Tanulmányok Csehországban 2019

Mutass többet

Orális történelem mester - kortárs történelem

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Részidős 2 év October 2019 Csehország Prague 5

A szóbeli történelem és a kortárs történelem kétéves, részmunkaidős programja a kortárs (európai) történelem iránt érdeklődő hallgatók, interjúk módszerei és értelmező módszerei. Fő célja, hogy a hallgatókat interjúk készítésével és elemzésével, valamint terepmunka-projektek kidolgozásával képezzék, hogy interdiszciplináris vizsgálatot igénylő történelmi és kortárs kérdéseket kezeljenek. [+]

A szóbeli történelem és a kortárs történelem kétéves, részmunkaidős programja a kortárs (európai) történelem iránt érdeklődő hallgatók, interjúk módszerei és értelmező módszerei. Fő célja, hogy a hallgatókat interjúk készítésével és elemzésével, valamint terepmunka-projektek kidolgozásával képezzék, hogy interdiszciplináris vizsgálatot igénylő történelmi és kortárs kérdéseket kezeljenek.

A Mester két részre oszlik, az első a kortárs (cseh és nemzetközi) történelemre és eseményekre terjed ki, a második módszertani és a különböző interjúk technikáira összpontosít, amelyeken keresztül a kortárs történelmet tanulmányozhatjuk. Két általános megközelítést köti össze a történelem, a makro és a mikro megközelítések tanulmányozásával, és lehetővé teszi a történelem legújabb eseményeinek alapos megértését. A Humanitárius Iskola nemi tanulmányi programjának egyik konkrét erőssége és nemzetközileg elismert tapasztalata a poszt-szocialista tapasztalatok elemzése és tükröződése a késői szocialista csehszlovák társadalom és a „kelet-európai” nemi strukturálásának tükröződése. társadalmak általában.... [-]


Mester angolszász tanulmányok

Metropolitan University Prague
Campus Részidős 2 év October 2019 Csehország Prague

Két év posztgraduális program, amely fejleszti és elmélyíti a megszerzett ismereteket a korábbi vizsgálatokban. Korábbi tanulmányok az azonos területen nem követelmény. [+]

Mester angolszász tanulmányok

A mesterképzésre tanulmányi program angolszász tanulmányok egy kétéves program, amely fejleszti és elmélyíti a megszerzett ismereteket a korábbi vizsgálatokban. Ez az interdiszciplináris program célja, mint egy négy féléves tanterv. Az oktatás nyelve az angol. Master program diplomások szert szakértelemmel kiválasztott angolszász országokban. Ők ismerik a nemzetközi kapcsolatokban, kulturális és történelmi kapcsolatokat, és megkülönböztető realitásait különösen az angol nyelvű országokban. Értik a társadalom ezen országok, valamint a belső és külső kapcsolatok.

Mesterképzésre diplomások nagyon foglalkoztatható a következő területeken:... [-]