MASTERSTUDIES

Humán tanulmányok Mesterképzések Megtekintése Japánban 2020/2021

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzés ideális azok számára, akik sokféle készséget szeretnének elsajátítani, hiszen ez a későbbiekben páratlan szabadságot biztosít majd számukra a munkaerőpiacon.

Japán egyik nagy integrált felsőoktatási rendszerek Ázsiában. Japans megközelítés a tudomány és a technológia nagyra értékelt így a képzettségi szint nagyon strukturált a gyermekkortól az elsődleges a másodlagos felsőfokú szinten. A 126 millió ember él Japánban van egy kulturális gazdag környezetben. Nagyobb Tokyo területen a legnagyobb nagyvárosi terület a világon, több mint 30 millió lakos.

A Legjobb Humán tanulmányok Egyetemi Tanulmányok Japánban 2020/2021

3 Találatok Humán tanulmányok, Japán Filter

Master of Arts Globális Tanulmányok

European College for Liberal Studies
MA
<
Nappali
<
Részidős
<
9&nbsp;-&nbsp;12 hónap
Angol
Campus

MA - Master of Arts Globális Tanulmányok (60 kredit)

Tovább

Népjóléti

Japan Lutheran College
Mester
ápr. 2021
<
Nappali
Japán
Campus

Célunk, hogy a szociális munkás képzés mint erősen specializált szakemberek. Emellett célunk, hogy tudásmenedzsment üzleti szociális jóléti létesítmények és intézmények számár ...

Tovább

Mester humán és társadalomtudományok

Hirosaki University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Japán
Campus

Két képzéseit kínálnak az MA program: Kulturális Tanulmányok és Alkalmazott Társadalomtudományi Kar. A cél minden van, hogy kiderül, a magasan képzett diplomások, akik képesek ...

Tovább