MASTERSTUDIES

Humán tanulmányok Mesterdiplomákat Megtekintése Katarban 2020/2021

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Ha egy hallgató szociális munkás vagy pedagógus szeretne lennie, esetleg jó művészeti készségeket igénylő pályára készül, a Bölcsészet- és Társadalomtudományok az ideális választás. A képzés kurzusai egy sor különböző olyan készséget nyújtanak a hallgatóknak, amelyeknek számos iparágban hasznát vehetik.

Katar, egy szuverén arab állam, Nyugat-Ázsia, elfoglal a kis katari félsziget északkeleti partján, a sokkal nagyobb Arab-félszigeten. Education City egy viszonylag új vállalkozás által finanszírozott Doha a katari kormány a Qatar Foundation. Ez ad otthont Katar Akadémia, a Learning Centre, az Akadémiai Híd Program (hasonlóan a főiskolai előkészítő iskolában), valamint ág campus a Texas A & M University (Engineering).

A Legjobb Humán tanulmányok Mester Katarban 2020/2021

2 Találatok Humán tanulmányok, Katar Filter

MA könyvtári és információs tanulmányok

UCL Qatar
MA
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

UCL Department of Information Studies in London az Egyesült Királyság első számú kar a tanítás az Könyvtár és Információs Tanulmányok. Ez MA UCL Katar tudományosan azonos egye ...

Tovább

A mester a történelemben

Doha Institute for Graduate Studies
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A történelem program célja az arab kutatók új generációjának megteremtése az arab és az iszlám történelem területén, az arab és a nyugati egyetemek történeti tanulmányai terül ...

Tovább