MASTERSTUDIES

Humán tanulmányok Mesterdiplomák Megtekintése Malajziában 2020

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

A Legjobb Humán tanulmányok Mesterdiplomákat Malajziában 2020

3 Találatok Humán tanulmányok, Malajzia Filter

MA in English with Creative Writing

MA
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
30 jún. 2020
English
Campus

This degree is particularly relevant to students who are keen to develop creative writing skills in a professional capacity. However, it also includes selections from modules ...

Tovább

A humán tudományok és a művészetek mestere

Asia e University
Executive kurzusok
jan. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
Angol
Campus
On-line

Az MHA (a kutatás) program kifejezetten célja, hogy megfeleljen a szükséges posztgraduális hallgatók, akik szándékoznak szakosodni a területek a humán és a művészetek. ...

Tovább

MA in English Language and Literature

MA
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
30 jún. 2020
English
Campus

The MA English Language and Literature provides you with an opportunity for advanced study in contemporary Literary Studies and Applied Linguistics.

Tovább