MASTERSTUDIES

Humán tanulmányok Mesterdiplomák Megtekintése Marokkóban 2020

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzések felkészítik a hallgatókat egy sor különböző iparágra, így sok lehetőség várja őket a pályaválasztáskor. A legnépszerűbbek között találjuk a szociális munkát, a színészi és a tanári pályát.

Marokkó észak-afrikai ország, amely a part mind az Észak-Atlanti-óceán és a Földközi-tengerre. A legtöbb külföldi szeretnének tanulni Marokkóban keresik vagy arab vagy francia nyelvtanfolyamok. Minden nagyobb városban van nyelvi központok, és néhány is rendezhet otthon marad egy arab nyelvű család a tanfolyam alatt.

A Legjobb Humán tanulmányok Mesterképzések Marokkóban 2020

2 Találatok Humán tanulmányok, Marokkó Filter

Nemzetközi tanulmányok és diplomáciai diplomák (MAISD)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
MA
aug. 2020
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
2 félévek
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A Master of Arts Nemzetközi Tanulmányok és Diplomácia (MAISD) kínál képzett diákok a lehetőséget, hogy szakemberek a diplomácia és a nemzetközi ügyek területén. A Marokkói Kül ...

Tovább

Mester Politikai és Nemzetközi Tanulmányok (EPI)

Ecole de Gouvernance et d'Economie de Rabat
Executive kurzusok
<
Nappali
Francia
Campus

Politika és Nemzetközi Tanulmányok (IPS) egy Master of the School of Governance (EGE) Mohammed VI Műszaki Egyetem épített egy nemzetközi tudományos együttműködésben a Politika ...

Tovább