MASTERSTUDIES

Humán tanulmányok Mesterképzések 2020 Megtekintése az Amerikai Egyesült Forrásrugók az Amerikai Egyesült Államokban

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Boiling Springs Dél-Karolinában egy gyönyörű környezetben, hogy részt vegyen a felsőoktatási intézményeket. Van egy nagy rugó a közepén híres sorozatfelvételek meleg víz innen a város nevét.

Kérj Információt Humán tanulmányok Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Forrásrugók az Amerikai Egyesült Államokban 2020

1 Találatok Humán tanulmányok, Forrásrugók Filter

Master of Divinity - Master of Business Administration

Godbold Graduate School of Business
Executive kurzusok
szept. 2020
<
Nappali
Campus

A M.Div. / MBA program ad otthont a School of Divinity és befejezését követeli az 60 órás központi, 6 óra bibliai tanulmányok választani, 6 óra történeti / teológiai választan ...

Tovább