KULFOLDIMESTER.HU

Távoktatás Büntetőjog Mesterképzések Találd meg az Amerikai Egyesült Kansas Amerikai Egyesült Államok 2019

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Criminal Justice elengedhetetlen része a törvény és az igazságosság. Ebben a világban, a bűnözők jön az új és innovatív módon megtörni törvényeket. Erre a célra Mester büntető igazságszolgáltatás készít jogászok, és más jog és a rend a velük foglalkozó szakemberek, hogy jobban a kutatás és szállít igazságszolgáltatás.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Kérj Információt Távoktatás Büntetőjog Mesterképzések az Amerikai Egyesült Kansas az Amerikai Egyesült Államokban 2019

1 Találatok Büntetőjog, Kansas, Távoktatás Filter

Master of Criminal Justice

Washburn University
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Topeka + 1 további

A Master of Criminal Justice (MCJ) fokozat célja, hogy megfeleljen a büntető igazságszolgáltatási szakemberek és elő-szakemberek, akik szeretnék növelni tudásukat, készségeiket és tehetségüket a büntető igazságszolgáltatás adminisztráció területén.