KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb 9 Mesterképzés Megtekintése Bangladesben 2019

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Tanulmány Banglades számtalan kilátások a diákok számára. Az oktatási rendszer az országban erősen támogatott. Egyetemek, főiskolák és iskolák a bangladesi kínál egy vibráló, kreatív és kihívásokkal teli környezetben, amely lehetőséget ad arra, hogy a diákok fejlesztésére képességeiket.

Kérj Információt A Legjobb Mesterdiplomákat Bangladesben 2019

Találat Filter

Master of Education

BRAC University
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Banglades Dhaka + 1 további

Az országosan elismert MED / PGD egy egyéves program, amely a kormányzati tisztviselők, magánszemélyek és a dolgozó szakemberek gazdag és változatos tanulási környezet felfedezéséhez oktatási elmélet és a gyakorlat egy bangladesi összefüggésben.

Mester fejlesztési menedzsment és gyakorlat

BRAC University
Campus Nappali 16 hónap Szeptember 2019 Banglades Dhaka

MDMP egy innovatív, a multidiszciplináris, posztgraduális program, amely egyesíti a tantermi tanítás a legújabb fejleményekről a fejlődés elmélete és gyakorlata a gyakorlati gyakorlati tapasztalatokra. A program került kidolgozásra együttműködve Earth Institute A Columbia University, USA és tartozik a Global Network of Mester Fejlesztési gyakorlat.

Mester elektromos és elektronikai

BRAC University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 félévek Szeptember 2019 Banglades Dhaka + 1 további

A cél a diploma az, hogy a hallgatók jól tájékozott és jól kiegyensúlyozott elektronikus / telekommunikációs / villamosenergia-rendszer műszaki eszközök megoldani valós problémákat. A diákok fogják képezni a kutatási módszertan, hogy azok hozzájárulnak az új ötleteket. A követelmények az IEEE és tantervek az észak-amerikai és európai egyetemek és intézmények vették figyelembe tervezése során természetesen.

Mestere fejlesztési tanulmányok

BRAC University
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Banglades Dhaka

BigD tervezte a Master of Development Studies (MDS) program, hogy egy alapos megértése a fejlesztési koncepciók és kérdések széles interdiszciplináris perspektíva. Sikeres befejezése a program, a hallgatók képesek lesznek megközelíteni és elemezni fejlesztési kérdések a globalizáció összefüggésében, gazdasági átalakulás, valamint a társadalmi, kulturális és politikai változásokat.

Mester a banki menedzsment

BRAC University
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Banglades Dhaka

A Master of Bank Management (MBM) programja BRAČON Business School egy részmunkaidős interaktív készség-alapú igénylő program 60 kredit (20 tanfolyam) be kell fejezni két éven belül. Azonban alóli mentesség egy vagy több alapítvány tanfolyamok (maximum 18 kredit), és kreditpontok nyújtható érdemes jelöltek.

Mester a katasztrófavédelemben

BRAC University
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Banglades Dhaka

Ez a posztgraduális célzó program aktív szakemberek lehetővé teszi hozzájárul ehhez a nemzeti szempontból a gyakorlat-orientált területen. Egy ilyen tanfolyam kiegészítésére szakma alapú oktatás diplomások különböző tudományágak is szolgálja utáni további szakképesítés, és lehetővé teszi a szakmai előmenetel.

Master in Computer Applications

BRAC University
Campus Nappali Szeptember 2019 Banglades Dhaka

Master in Procurement and Supply Management

BRAC University
Campus Nappali 3 - 6 félévek Szeptember 2019 Banglades Dhaka

Mester számítástechnika és mérnöki

BRAC University
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Banglades Dhaka

A cél a diploma, hogy készítsen egy jól tájékozott és kiegyensúlyozott diplomás, aki tudja használni Computer Science and Engineering eszközök megoldani valós problémákat. Masters szinten, akkor kell képezni a kutatási módszertan, hogy így hozzájárulhat az új ismeretek.