KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterek in Ghent Belgiumban 2019

Gent pezsgő, flamand város, melyet elkerül a turizmus zaja, viszont mind több hallgató választja graduális képzésének helyszínéül. Izgalmas történelmének a mai napig kézzel fogható bizonyítékai a középkorból ránk maradt építészeti emlékek. Azon hallgatók, akik Gentben kívánják tölteni a Mesterképzés éveit kiélvezhetik mindazt, amit ez a bájos város kínál, illetve kihasználhatják földrajzi fekvését, mely mind az utazás, mind a kapcsolatépítés szempontjából előnyös.

A genti képzések széles választékából egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Pénzügy, képzőművészet, üzlet, zene, divat és dizájn - csak néhány a genti képzések listájából. A Gentben diplomázottak remek esélyekkel indulnak világszerte a munkaerőpiacokon, ahol rendkívül sokat számít a Gentben megszerezhető nemzetközi tapasztalat.

Nézz körül az alábbi genti Mesterek között, hiszen lehet, hogy rátalálsz a szakmai előrelépésedhez szükséges képzésre. Tedd meg a következő lépést még ma!

Találat Filter

Nemzetközi kriminológiai kutatómester (IMARC)

The International Master’s in Advanced Research in Criminology
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Hollandia Rotterdam Belgium Ghent Egyesült Királyság Canterbury Olaszország Bologna + 6 további

The International Master's in Advanced Research in Criminology (IMARC) az egyetlen létező kriminológiai kétéves program, amely a határátkelésre, a biztonságra és a társadalmi igazságosságra összpontosít. A közös programot négy különböző európai egyetem kínálja.

Mesterek a marketingben

Vlerick Business School
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Belgium Ghent

Legyél pragmatikus, eredményorientált marketingszakértő a mi intenzív mester-marketingünkkel

Masters in General Management

Vlerick Business School
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Belgium Leuven Ghent + 1 további

Ezzel az intenzív programmal szilárd alapot nyerhet az összes alapkezelési tudományágban. Bármi legyen is a tanulás hátteréül, jól átgondolt tudást és készségeket fejleszt ki, hogy maximalizálja karrierlehetőségeit.

A marketingelemzés mestere

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Belgium Ghent + 1 további

A Marketingelemzés Master egy egyéves teljes munkaidős tanulmány (vagy kétéves részmunkaidős tanulmány) az analitikus ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM) / Business Intelligence témakörökről angol nyelven, amely az adatbányászati technikákat tartalmazza.